088-6253600 info@huismakeover.nl

Op het gebied van vloeren is heel veel mogelijk. Van een houten vloer tot een gietvloer en van tegels tot aan tapijt. Om je te helpen bij het maken van de keuze van de vloer geven we in de blogs wat meer informatie over de verschillende soorten vloeren. Zodat je een beter beeld krijgt van wat er allemaal op de markt en welke vloer het beste bij jou past. Deze keer hebben we het over de voordelen en mogelijkheden van vinyl vloeren. Lees snel verder en laat je inspireren!

Vinyl vloeren

Je bent vast weleens thuis geweest bij iemand met een vinyl vloer of misschien heb je zelf deze vloer in huis. Het fijne aan een vinyl vloer is dat het een goedkope vloer is in aanschaf, het erg duurzaam is, ook nog eens makkelijk in onderhoud is en geluiddempend. Kortom; genoeg redenen om voor deze vloer te kiezen, zeker als je kinderen hebt.

 

Tegenwoordig zijn de prints van de vloeren een stuk realistischer. Er is ook veel meer keus. Naast mooie houtmotieven kun je ook kiezen voor een vinyl vloer met een steenmotief. Je kunt dus zelf kiezen voor wat voor stijl je gaat. Een vinyl vloer is uitermate geschikt voor ruimtes waar je met minder budget toch een unieke uitstraling wil neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer of kinderkamer.

 

WOONCOLLECTIE

Voor onze eigen collectie vinyl vloeren is de link gelegd met vinyl als muziekdrager. Muziek creëert sfeer. Dit is de perfecte vloer om jouw smaak en jouw persoonlijkheid in terug te laten komen. Met deze vloer kun je lekker afwijken van de bekende paden en dus lekker los met jou meest creatieve woonideeën. De vinyl vloeren uit de WOONCOLLECTIE staat binnenkort online!

Alvast wat inspiratie nodig? Neem hier een kijkje op onze site.

HuisMakeOver

Bij HuisMakeOver snappen wij natuurlijk als geen ander dat je de producten in het echt wil ervaren. Thuis vanaf de bank kun je al de nodige inspiratie opdoen. Daarna kun bij één van de HuisMakeOver dealers (verspreid door heel Nederland) terecht om de producten in het echt te kunnen zien. Door het grote landelijke netwerk van HuisMakeOver dealers is er altijd wel een dealer bij jou in de buurt, waar je de producten uit de WOONCOLLECTIE kunt bewonderen.

De dealers van HuisMakeOver geven je goed en deskundig advies en bij de dealers kun je uiteindelijk de producten bestellen.

Binnenkort staat de collectie met vinyl vloeren van HuisMakeOver online. HuisMakeOver heeft een eigen collectie prachtige producten. Neem nu alvast een kijkje op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This