088-6253600 info@huismakeover.nl

Visgraatmotief; een van de motieven die nu helemaal trending is. Je kent het motief waarschijnlijk al van de visgraatvloer. Hier hebben we je al eerder mee kennis laten maken. Mede door het unieke patroon van de vloer geeft het een bijzondere uitstraling in huis. Voor zowel een klassieke als moderne inrichting kan dit patroon perfect. Naast een visgraatvloer kun je het visgraatmotief ook op andere manieren in huis laten terugkomen. Hieronder laten we meer zien over de visgraatvloer en andere items met een visgraatpatroon. Lees snel verder en laat je inspireren!

Vloer

Het visgraatmotief terug laten komen in de vloer is misschien wel de bekendste manier. De mogelijkheden zijn ook eindeloos. Van een brede tot een smalle vloer en van een lichte vloer tot een donkere vloer. Een vloer met een visgraatpatroon zorgt voor veel luxe en stijl in huis. Met een mooie omlijsting in de vloer maak je het helemaal af. Je kunt kiezen voor de traditionele houten visgraatvloer, maar er zijn tegenwoordig meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een vinyl- of tegelvloer in een visgraatmotief. Tegels met een visgraatpatroon staan ook prachtig aan de wand.

Visgraatmotief Visgraatmotief Visgraatmotief

Meubels en accessoires

Er zijn nog meer manieren om een visgraatpatroon terug te brengen in je interieur. Eén van die mogelijkheden is door middel van meubels of accessoires. Meubels voorzien van een moderne visgraat print, zoals een leuk bijzettafeltje of een prachtige houten tafel. Ook hier geldt dat het goed te combineren is en een unieke uitstraling geeft. Door middel van onder andere plaids, kussens en vloerkleden haal je heel gemakkelijk deze gave print in huis!

Visgraatmotief Visgraatmotief Visgraatmotief

HuisMakeOver

Sinds kort heeft HuisMakeOver een eigen WOONCOLLECTIE samengesteld. Wil je meer weten over de vloerencollectie van HuisMakeOver? Neem dan een kijkje op https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie of ga langs bij één van de HMO dealers. Onderaan deze blog kun je kijken voor een dealer bij jou in de buurt. In de winkels kun je de producten uit de WOONCOLLECTIE bestellen.

Binnenkort wordt de gehele vloerencollectie van HuisMakeOver gelanceerd op de website. Houd de website goed in de gaten.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This