088-6253600 info@huismakeover.nl

Er zijn verschillende elementen die kunnen fungeren als eyecatcher in huis. Dat kunnen bijzondere meubelstukken zijn of unieke kunstwerken maar ook bijzondere materiaalsoorten. Eén ding is zeker, deze elementen zijn anders dan anders en geven een uniek effect aan de ruimte. Of dat nu de woonkamer is of de slaapkamer; een bijzonder element geeft de ruimte een verhaal en trekt de aandacht. Hieronder laten we een aantal elementen zien die een mooi voorbeeld zijn van echte eyecatchers. Lees snel verder en laat je inspireren!

Glazen wanden

Glazen wanden is niet alleen iets van de laatste tijd, we zagen het al langer. Maar we zien steeds vaker dat de glazen wanden een bijzondere functie gaan innemen.  Het fijne aan een glazen wand is natuurlijk dat je door het glas heen kunt kijken. Dit zorgt voor extra licht in huis en een ruimtelijk effect. Je kunt een glazen wand gebruiken als tussenwand maar ook bijvoorbeeld bij de trap. Zo blijft de lichtinval bij de trap behouden en creëer je een mooie verbinding tussen de trap en de andere ruimte.

  

Hout

Hout is een materiaalsoort die vaker voorkomt in onze blogs. Het is een prachtige materiaalsoort waar je veel mee kan in huis. Zo kun je hout ook gebruiken als een soort screen of scheidingswand. Een houten screen kun je gebruiken om dingen te verbergen zoals spullen in de kast of om op een unieke manier het zonlicht te weren. Een houten scheidingswand geeft een creatief effect en past ook perfect in de natuurlijke woontrend.

  

Openhaard met schouw

Heb je een openhaard met een schouw in huis? Lucky you! Want je kunt hier zo veel leuks mee doen om de aandacht uit te laten gaan naar de openhaard. Schilder de schouw bijvoorbeeld in een felle of contrasterende kleur. Maar je kunt ook door de combinatie met andere elementen een unieke eyecatcher maken van de schouw.

 Eyecatchers Eyecatchers

Eyecatchers geven net dat beetje extra aan de ruimte!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This