Plafond

Geef je plafond een make-over en creëer iets bijzonders!

De wanden zijn misschien wel één van de belangrijkste dingen die je zou willen aanpassen als je je interieur een make-over geeft. Het plafond komt ergens onder aan het rijtje. En dat is erg zonde. Je kunt namelijk een heleboel mooie dingen met het plafond. In deze blog laten we daar meer over zien. Lees snel verder en laat je inspireren!

Plafond

Je kunt veel verschillende kanten opgaan als het aankomt op plafonds. Meestal worden ze vrij rustig gehouden omdat dit bijvoorbeeld in combinatie met de wanden beter uitkomt. In deze blog laten we juist zien dat een bijzonder plafond een aanwinst is voor je interieur. Ga bijvoorbeeld aan de slag met hout op je plafond. Dit zorgt voor een natuurlijk en tegelijkertijd rustiek effect. Maar je kunt nog veel verder gaan. Zo kun je een groot contrast maken door te kiezen voor een donker plafond en lichte wanden. Zo weet je zeker dat je geen standaard interieur hebt. Je hoeft niet bang te zijn dat een gekleurd plafond je interieur te druk of te donker maakt. Het geeft juist en hele gave en stijlvolle uitstraling aan je woning.

Plafond Plafond Plafond

Als je besluit om de plafonds te voorzien van een likje verf kun je dit op verschillende manieren doen. Je kunt precies tot de rand schilderen maar je kunt ook een deel van de muur mee schilderen. Dit geeft een heel grappig effect aan de ruimte. Toch liever je plafonds licht houden maar wel wat bijzonders creëren? Denk dan aan het toevoegen van ornamenten. In oude huizen zie je dit nog weleens terugkomen maar ook in modernere huizen kan dit prachtig staan. Het is heel goed mogelijk om sierlijsten of ornamenten te plaatsen in huis als je dat nog niet hebt.

Plafond Plafond Plafond

En wat wil jij met je plafond doen?

HuisMakeOver

Ontdek meer interieurtrends en kijk online op www.huismakeover.nl. Of ga langs bij de dealers van HuisMakeOver. Zij helpen je verder waar jij wel wat hulp kunt gebruiken. Hier kun je ook de unieke WOONCOLLECTIE  van HuisMakeOver bewonderen en meteen bestellen.

Zoek een dealer

About the author: HuisMakeOver Redactie