088-6253600 info@huismakeover.nl

Eerder gaven we je al tips voor het creëren van een comfortabele werkplek voor thuis. Het thuiswerken wordt steeds populairder, dus dan is het ook fijn dat je een plek hebt waar je rustig en geconcentreerd aan de slag kunt. Maar hoe creëer je nou de beste werkplek voor thuis? Hieronder laten we zien hoe je je home office een opknapbeurt kunt geven. Lees snel verder en laat je inspireren!

Ga aan de slag met kleur

Bij een thuiswerkplek denk je misschien niet meteen aan veel kleur. Terwijl dit prima kan. Lichte kleuren geven misschien wel rust, maar ze zijn niet echt inspirerend. Zelfs al als je een beetje kleur toevoegt dan zorgt dat voor extra creativiteit en motivatie voor het werken. Heldere kleuren in de werkkamer zorgen dat de ruimte fris oogt en de inspiratie biedt die jij nodig hebt. Naast het schilderen van de muren kun je natuurlijk ook aan de slag met gekleurde accessoires. Dit maakt je werkkamer helemaal af.

Werkplek Werkplek werkplek

Lichtinval en verlichting

Heb je veel ramen in de werkruimte? Dat is heel fijn, natuurlijk licht draagt namelijk bij aan de productiviteit. Let er wel op dat je dan gebruik maakt van de juiste zonwering. Het is namelijk niet fijn als het zonnetje precies in je gezicht schijnt. Naast het natuurlijke licht kun je de werkplek verrijken met verlichting. Vooral in de wintermaanden is verlichting geen overbodige luxe. Het helpt om te kiezen voor meerdere lichtbronnen. Dus kies niet alleen voor een mooie lamp voor aan het plafond maar combineer dit met een handige bureaulamp en misschien een lamp voor aan de wand. Het is heel handig als je de verlichting kunt dimmen, zodat je gemakkelijk de hardheid van het licht kunt bepalen.

werkplek werkplek werkplek

Combineer kleur, accessoires en verlichting met planten en groen in de ruimte en je creëert een plek waar je perfect een hele dag hard aan de slag kunt! Zo wordt werken nog leuker!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This