088-6253600 info@huismakeover.nl

In onze blogs heb je al vaker kunnen lezen over raamdecoratie en zonwering. Er is heel veel mogelijk op dit gebied. Daarom laten we in onze blogs kennismaken met verschillende typen raamdecoratie zodat jij ontdekt wat het beste product is voor jouw interieur. In deze blog laten we zien hoe je gezelligheid in huis haalt door aan de slag te gaan met gordijnen. Lees snel verder en laat je inspireren!

Gezelligheid in gordijnen

Gordijnen zijn het perfecte product als je op zoek bent naar stijl en sfeer, maar ook als je op zoek naar gezelligheid. Net dat beetje extra wat je interieur helemaal afmaakt.  Je kunt kiezen voor een gordijn in een effen kleur die opgaat in de ruimte, maar je kunt er ook een eyecatcher van maken. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen met prints. Zeker met de woontrends van nu kun je helemaal je gang gaan als het gaat om gordijnen (en andere raambekleding) met mooie prints. In de natuurlijke woonsfeer kun je bijvoorbeeld kiezen voor gordijnen met bloemen of planten. Je kunt ook voor iets stoers gaan door te kiezen voor een gordijn met een geometrische print. Met de kleuren kun je het één geheel maken met de rest van het interieur. En heb je een stukje gordijn over? Dan kun je het overgebleven stuk stof gebruiken voor bijvoorbeeld een kussen op de bank.

gezelligheid gezelligheid gezelligheid

Door te kiezen voor je juiste plooi kun je het helemaal compleet maken. Zo kun j rest van  juist dat product creëren wat jouw interieur extra gezelligheid gaat geven. Naast dat gordijnen prachtig passen in het interieur kent het product ook vele voordelen. Zo is het energiebesparend en geheel zelf samen te stellen. Erg handig toch?!

gezelligheid gezelligheid gezelligheid

HuisMakeOver

HuisMakeOver heeft een eigen WOONCOLLECTIE die bestaat uit prachtige en kwalitatief hoge producten die je interieur net dat beetje extra geven. Ben je benieuwd naar de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver? Kijk dan op onze website of ga langs bij één van de aangesloten dealers. Bij de dealers kun je de producten bekijken en ook meteen bestellen!

Zoek een dealer

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This