088-6253600 info@huismakeover.nl

Een thuis

Iedereen kent het wel: Je bent net verhuisd en de eerste paar weken ziet het huis er onpersoonlijk, leeg en kaal uit. Maar dat hoeft helemaal niet! Met een paar gemakkelijke en snelle trucs kan er gezelligheid worden toegevoegd. De woning  zal er vanaf het begin al uitzien als een thuis.

Tijd

Tijdens de verhuizing wordt alles meestal zo snel mogelijk gedaan. De verhuisdozen worden de nieuwe woning ingebracht en zo snel mogelijk in de juiste kamers uitgepakt. Het laatste waar aan gedacht wordt is decoratie! Maar als je tijd hebt de tafel en de stoelen neer te zetten, waarom dan niet meteen ook een tapijt, zoals bij Westwing bijvoorbeeld, voor de bank? Een beetje moeite betekent hier veel meer gezelligheid. Hetzelfde geldt voor gordijnen en kussentjes. Het kost echt niet veel tijd om gordijnen op te hangen, maar de sfeer wordt er veel beter van.

Planten

Planten zijn ongelofelijk belangrijk in elke woning. Het is bewezen dat alleen al door het kijken naar planten stress gereduceerd wordt. Maar als decoratie zijn bloemen en planten natuurlijk ook geweldig. Eigenlijk moeten planten de eerste dingen in de nieuwe woning zijn – je zult meteen zien dat de hele kamer er levendiger en vrolijker uitziet.

Zonder stress verhuizen

Verhuisdozen dragen, rommel en stress – voor veel mensen is verhuizen gewoon een nachtmerrie.  Maar met de bovengenoemde tips wordt het verhuizen een veel minder stressvolle ervaring en krijg je er zelfs zin in thuis te komen tijdens die eerste paar weken!