088-6253600 info@huismakeover.nl

Raamdecoratie is van essentieel belang in huis. Er is ook heel veel mogelijk op dit gebied. Hieronder lees je meer over gordijnen. Dit type raamdecoratie zorgt voor veel rust, warmte, een comfortabele sfeer en natuurlijk privacy. Ook niet geheel onbelangrijk. Lees snel verder en ontdek de voordelen, mogelijkheden en inspiratievoorbeelden van gordijnen. Na het lezen van deze blog weet je veel meer over dit prachtige raambekledingsproduct. Laat je inspireren!

Stijl en sfeer

Met gordijnen kun je veel warmte terugbrengen in de woning. Dit zien we terug in veel van de bekende woonprogramma’s als Eigen Huis & Tuin,vtwonen en RTL Woonmagazine. Tijdens een makeover laten deze programma’s vaak zien dat je met mooie zonweringsproducten, waaronder gordijnen, veel sfeer in huis brengt en een warm gevoel creëert in het interieur. Wat  onder andere EigenHuis&Tuin, Vtwonen en RTL Woonmagazine ook laten zien is dat je niet bang hoeft te zijn om met verschillende stijlen of zonweringsproducten te werken. Deze programma’s bieden tal voor inspiratie, ook op het gebied van raamdecoratie.

   

Pluspunten

Het grote pluspunt van veel raambekledingsproducten is dat het energiebesparend is. Dat is bij gordijnen ook het geval. In de zomer houdt dit zonweringsproduct warmte tegen en in de winter houdt het de kou tegen en de warmte juist vast. Daarnaast is het fijn dat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Je kiest namelijk zelf het type plooi, de kleur, de stof, het patroon etc. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het niet in je interieur past. Juist omdat er zoveel mogelijk is helpt het om al wat inspiratie op te doen aan de hand van woontijdschriften en de bekende woonprogramma’s. benieuwd naar onze inspiratie? Kijk op onze Pinterest pagina!

Gordijnen Gordijnen 

HuisMakeOver

Om de verschillende gordijnstoffen in het echt te ervaren, wil je de stoffen en kleuren vast in het echt zien. Bij het landelijk netwerk van HuisMakeOver dealers is er altijd wel een dealer bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor advies en om de producten in het echt te kunnen voelen en zien.

Bij de dealers van HuisMakeOver krijg je advies en kun je uiteindelijk de producten uit de WOONCOLLECTIE bestellen.

Binnenkort staat de gehele raamdecoratie collectie van HuisMakeOver online. HuisMakeOver heeft een eigen collectie prachtige producten. Neem nu alvast een kijkje op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This