088-6253600 info@huismakeover.nl

Eerder hadden we het al over de kleuren die we in 2017 terug gaan zien in het interieur. De kleur van het jaar is de kleur Denim Drift, een mooie blauwe tint. Maar er is ook een Pantone kleur uitgeroepen tot kleur van het jaar en voor 2017 is dat de kleur groen. Voor ons een reden om te laten zien hoe leuk de kleur groen in huis is en wat de mogelijkheden zijn. Weg met die winterdip en laat de lente binnen! Lees snel verder en ontdek wat deze kleur voor jouw inrichting kan betekenen. Laat je inspireren!

Wanden

Wil je het meteen goed aanpakken? Begin dan bij de wanden. Je hebt eenvoudig een wandje geschilderd en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Om meteen alle wanden te schilderen is misschien een beetje heftig maar je kunt wel kiezen voor een leuk patroon of om er een soort lambrisering van te maken. Maar ook behang behoort tot de mogelijkheden. Denk aan een mooie fotowand of een mooi patroonbehangetje in een groene tint.

  

Meubels

Een bank is een belangrijk meubelstuk in de kamer. Met een bank in een mooie groene tint fleurt meteen de hele woonkamer op. Nog leuker is om te kiezen voor een mooie stof als fluweel om net dat beetje extra te geven. Maar als je een groene bank iets te gewaagd vindt kun je natuurlijk ook voor iets subtielere meubelstukken gaan zoals eetkamerstoelen of een fauteuil.

  

Decoratie

Een makkelijke en tevens hele leuke manier om groen aan te brengen in huis is door accessoires. Denk bijvoorbeeld aan mooie kamerplanten maar ook aan kleine accessoires als vazen, kussens, kaarsen, een vloerkleed, een schilderij en noem zo maar op. Het fijne aan accessoires is dat je ze snel kunt veranderen en met weinig al een grote indruk kan maken.

Groen Groen Groen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This