088-6253600 info@huismakeover.nl

De Scandinavische woonstijl is een erg populaire woonstijl anno 2017 en blijft dat ook in 2018. Deze minimalistische woonstijl biedt tal van mogelijkheden. Maar als je op zoek bent naar warmte en een unieke sfeer dan kun je je ook laten inspireren door het Midden-Oosten en Azië. De Oosterse sferen brengen veel luxe en warmte in huis. Hieronder laten we je zien op welke manier je de Oosterse sferen in huis kunt halen. Lees snel verder en laat je inspireren!

De Oosterse sfeer

Het begint allemaal bij de basis. Kies voor een warme vloersoort en warme kleuren aan de wand. Een vloer in een donkere tint en bijzondere materialen zoals bamboe doen het erg goed in deze woonsfeer. Voor de wand kun je denken aan aardetinten of een behangetje met een rustiek patroon. De Oosterse woonsfeer kent ook veel verschillende unieke schilderingen. Dit kun je terugbrengen op de wand door zelf een mooie schildering te maken of door te kiezen voor kunt met een bijzondere schildering. Ook tegels passen perfect thuis in deze stijl, zowel aan de wand als op de vloer.

Oosterse sfeer Oosterse sfeer Oosterse sfeer

Naast de vloer en de wanden kun je ook aan de slag gaan met meubels. Meubels zoals kasten, en tafeltjes maar ook banken en stoelen. Alles is mogelijk. Bij deze woonstijl speel comfort een grote rol. Je ziet veel zachte kussens en stoffen terugkomen. Door een mooie combinatie te maken tussen de vloer, de wanden en de meubels creëer je één geheel.

Door middel van bijzondere accessoires kun je nog meer sfeer aanbrengen in huis. Denk aan kaarsen, kussens, lantaarns, vloerkleden en lampen. Het fijne aan de Oosterse woonsfeer is dat het perfect te combineren is met andere materialen, kleuren en stijlen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil.

Oosterse sfeer Oosterse sfeer Oosterse sfeer

De Oosterse sfeer in huis zorgt voor balans en rust in je interieur.

HuisMakeOver

Kijk op onze website voor meer inspiratie en informatie. Binnenkort wordt de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver gelanceerd. Ben je nieuwsgierig? Breng dan eens een bezoek aan één van de aangesloten dealers van HuisMakeOver.

Zoek een dealer 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This