Strand

Haal het strand dichter naar huis

Als je dichtbij de kust woont maak je vast vaak een uitstapje naar het strand? Wij houden er in ieder geval heel erg van. In onze blog Inspiratie: Haal de beach look in huis! kon je al meer te weten komen over de beach look en hoe je je huis omtovert tot strandhuis. In deze blog gaan we nog een stapje verder en laten we zien hoe je bepaalde elementen aan je interieur kunt toevoegen en zo en de het strandleven in huis haalt. Lees snel verder en laat je inspireren.

Strand in huis

Breng het strand naar huis en creëer een ontspannen sfeer in huis. In plaats van je hele huis meteen om te toveren tot strandhuis kun je klein beginnen door enkele elementen aan je interieur toe te voegen. Dit zonder dat je meteen je hele interieur moet veranderen. Met kleur kun je bijvoorbeeld al veel bereiken. Denk dan aan kleuren zoals wit, blauw, beige en geel. Geel? Ja echt. Deze kleur geeft namelijk net dat beetje extra aan het interieur. Dit gecombineerd met de lichte kleuren maakt het helemaal af. Kies als basis voor de lichte kleuren (wit, beige en blauw) en voeg wat kleine gele elementen toe voor dat wowgevoel.

Strand Strand Strand

Naast het toevoegen van kleuren kun je ook bepaalde elementen in huis halen. Denk bijvoorbeeld aan verweerde houtsoorten. Dit zorgt voor dat stoere effect in huis. Met accessoires kun je helemaal losgaan. Dit zijn items die je heel gemakkelijk aan in het interieur kunt implementeren en ook zo weer kunt verwijderen als je er klaar mee bent. Een groot voordeel is dat er heel veel accessoires zijn die passen in het strandleven. Dit kunnen houten of rieten lantaarns zijn maar ook kussens met prints van de zee, schelpen of bijvoorbeeld koraal. Belangrijk bij deze woonstijl is dat de basis rustig blijft. Met accessoires kun je het ultieme vakantiegevoel en strandleven in huis halen.

Strand Strand Strand

About the author: HuisMakeOver Redactie