088-6253600 info@huismakeover.nl

In de winter spendeer je over het algemeen meer tijd binnen in huis dan in de zomermaanden. Dan wil je natuurlijk wel dat je je heerlijk thuis kunt voelen. Daarnaast zorgen de wintermaanden ook een beetje voor somberheid mede door het slechte weer en de donkere avonden. Daarom kun je wel wat happy colors gebruiken. Dat geldt niet alleen voor de woonkamer maar ook voor de slaapkamer. In deze blog laten we je daarom zien wat voor effect geel in de slaapkamer geeft en hoe je dit zelf kunt toepassen. Lees snel verder en laat je inspireren!

Aan de slag met de happy color geel

Van de kleur geel worden we allemaal wel happy toch? Al moeten we eerlijk toegeven dat het misschien niet de eerste kleur is waar je aan denkt bij een make-over van je interieur. Toch is het een prachtige kleur die zeker in het interieur niet misstaat. Je kunt op verschillende manieren geel terug laten komen in de slaapkamer. Als je wil dat geel echt gaat opvallen dan kun je het beste aan de slag gaan met de wanden. Kies voor een leuk behangetje met een te gekke print of geef de wand een likje verf. Het fijne is dat geel perfect te combineren is met donkere kleuren zoals zwart, grijs, donkerblauw en donkergroen. Ben je meer van de lichte of felle tinten? Je kunt geel ook prima combineren met kleuren als roze, lichtblauw en wittinten.

Happy colors Happy colors Happy colors

Zijn gele wanden misschien iets to much? Geen probleem. Ga aan de slag met gele accessoires en tover je kamer om tot een happy paradise. Je zult zien dat daar niet onwijs veel voor nodig is. Zelfs de kleine dingen kunnen al een verschil maken. Denk aan gele kussens, lampjes, schilderijlijstjes, plaids en meer van dat soort dingen.

Happy colors Happy colors Happy colors

En is geel in de slaapkamer iets voor jou?

HuisMakeOver

Heb jij hulp nodig met de inrichting voor je huis of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Kijk vooral even op onze site, lees onze blogs of visualiseer je eigen kamer in de HMO stijlkiezer. Liever in de winkel inspiratie opdoen? Dat kan bij één van onze HuisMakeOver dealers. Je kunt ze door het hele land vinden en ze staan klaar om jou van advies te voorzien. Onze unieke WOONCOLLECTIE is ook bij deze dealers te bewonderen. Kijk dus snel voor een dealer bij jou in de buurt.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This