088-6253600 info@huismakeover.nl

De tv heeft een prominente rol ingenomen in het huishouden. Tegenwoordig met de populariteit van onze smartphone en tablets spenderen we weliswaar minder tijd voor de tv, maar tv kijken is nog steeds erg populair. Waarom zorgen we er dan niet voor dat de tv ook een mooi plekje krijgt in huis. Met het perfecte tv-meubel maak je tv kijken nog leuker. Hieronder laten we je een aantal voorbeelden zien van prachtige tv-meubels die je interieur verrijken. Lees snel verder en laat je inspireren!

Opbergruimte

Kijk je graag tv maar wil je de tv niet in het zicht als je het apparaat niet gebruikt? Denk dan aan een mooi tv-meubel waar je de tv in kunt opbergen. Door voor deze optie te kiezen, creëer je ook nog eens veel rust in huis. Daarnaast kun je kiezen voor een uniek ontwerp wat een echte eyecatcher is in het interieur. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een meubel waar je wel de tv ziet maar dat opbergmogelijkheden om het apparaat heen biedt. Als ware een mooie kast om de tv heen die zorgt voor extra opbergmogelijkheden en er mooi uitziet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk hieronder voor een aantal prachtige, inspirerende voorbeelden.

Tv-meubel Tv-meubel Tv-meubel

Geef de aandacht

Een andere mooie mogelijkheid is om juist de tv de aandacht te geven. Want eerlijk toegegeven, de tv’s zijn tegenwoordig heel mooi. Dit in tegenstelling tot vroeger, toen het nog om grote beeldbuizen ging. Het design van veel tv’s is prachtig dus waarom dan niet extra benadrukken? Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt aan de slag met hout, beton of opvallende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een unieke houten achterwand of een stenen/betonnen muur. Zo maak je de tv een onderdeel van je interieur en creëer je een bijzondere eyecatcher zonder dat het gaat vervelen.

Tv-meubel Tv-meubel Tv-meubel

Tijd om op de bank te ploffen en je favoriete series te bingewatchen!