088-6253600 info@huismakeover.nl

Bij HuisMakeOver zijn we groot fan van behang. Met behang kun je namelijk heel gemakkelijk net dat beetje extra geven aan een ruimte. Je kunt het persoonlijk maken. Gelukkig gebeurt en dan ook een hele hoop op het gebied van behang. In deze blog laten we je een aantal behangtrends van 2018 zien. Toe aan een hip behangetje in huis? Lees dan vooral verder en laat je inspireren!

Hip & Happening

We hebben al een hoop gezien de afgelopen jaren. Van fotobehang tot betonbehang en van behang met geometrische vormen tot aan het klassieke behang. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Dat is nou juist wat behang zo leuk maakt. Je kunt er eindeloos mee variëren en huis een grote make-over geven door een kleine aanpassing.

Wat we dit jaar vooral zien is dat de woontrends van dit moment worden versterkt door de aanwezigheid van behang. Dat betekent bijvoorbeeld dat we ons ook dit jaar in de natuurlijke sferen bevinden. Denk aan een behang met plantenprint, bloemenprint en behang van natuurlijk materiaal. Voor een interieur met een botanische touch is dit onmisbaar. De behangsoorten in deze woonstijl geven een onwijs gaaf effect, maar er is nog meer. Veel meer.

Hip hip hip

De kleur roze speelt ook een grote rol dit jaar. Onder andere in combinatie met de natuurlijke/botanische woonstijl. Door de toevoeging van deze kleur ontstaat er zeker een hele unieke uitstraling. Daarnaast zijn we dit jaar zeker niet uitgekeken op de prints, waaronder flamingo’s ananassen en grote bloemen. Je kunt trouwens ook op een andere manier aan de slag gaan met behang. Gebruik behang als lambrisering of juist als bedekking van het plafond. Het resultaat is heel mooi.

hip hip Hip

En wat vindt jij van de trends? Hip of niet?

HuisMakeOver

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van jouw woning? Kijk rond op onze site, neem contact met ons op of breng een bezoek aan één van onze dealers. Daar vind je ook de prachtige WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver. Kijk snel voor een dealer bij jou in de buurt.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This