088-6253600 info@huismakeover.nl

Elk jaar lanceert Histor een nieuwe kleur. Dat is dit jaar niet anders. In 2018 is de kleur Climax verkozen tot kleur van het jaar. Histor omschrijft deze kleur als een diepgrijze kleur met een warme toon. Een tint met vele gezichten. Dat klinkt erg spannend toch? In deze blog gaan we daar dieper op in en laten we je een aantal voorbeelden van deze kleur zien.

Climax

Zo luidt de kleur van het jaar. Het grote voordeel van de kleur van 2018 is dat het een kleur is die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren (van licht tot donker) en dat het zorgt voor een uniek effect in de ruimte. De kleur is dus toe te passen in verschillende woonstijlen. Van landelijk tot modern en van klassiek tot eclectisch. Volgens Histor is Climax een kleur die zich aanpast aan haar omgeving en steeds andere kanten laat zien. Je kunt de kleur dus met recht een verrassende kleur noemen.

Climax climax 

Climax past ook helemaal in de woontrends van 2018. We zien dit jaar namelijk veel warme en donkere kleuren terugkomen die voor een extra dimensie zorgen. Climax is er daar ook één van. Ben je nog op zoek naar een mooie kleur voor in de interieur? Dan kan deze bijzondere kleur zeker een goede optie zijn. De verf is niet alleen verkrijgbaar als muurverf maar ook als lak. Je kunt er dus ook voor kiezen om in plaats van de muur te schilderen om aan de slag te gaan met de lak.

Climax

Kleuradvies HuisMakeOver

Bij HuisMakeOver ben je voor kleuradvies aan het juiste adres. Ons team van experts weet heel goed hoe de perfecte ruimte gecreëerd kan worden en wat daar voor nodig is. Meer weten daarover? Neem dan contact met ons op. En heb je de juiste kleur voor de wand gevonden? We hebben ook een team van deskundige schilders voor je klaar staan die de puntjes op de i kunnen zetten en het tot een prachtig geheel maken.

Benieuwd naar de unieke WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver? Breng dan vooral een bezoek aan één van de dealers.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This