088-6253600 info@huismakeover.nl

Deze keer laten we je kennismaken met houten jaloezieën. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen is de juiste zonwering erg belangrijk. Zeker nu het zonnetje vaker te zien is een ook feller is dan in de wintermaanden. Een houten jaloezie is een goed voorbeeld van een product dat perfect is voor zowel de zomer- als wintermaanden. Naast de goede eigenschappen van het product ziet het ook er ook nog eens heel mooi uit. Hieronder vertellen we je meer over de voordelen en de verschillende opties van houten jaloezieën en hoe dit product aansluit bij jouw woonwensen. Lees snel verder en laat je inspireren.

Houten Jaloezieën

Je moet de zon zeker niet als negatief punt zien. Integendeel juist, de zon is juist de inspiratie voor veel raamdecoratie. De zon vraagt je juist om op een creatieve manier om te gaan met licht. Houten jaloezieën zie je vaak voorbij komen in woonprogramma’s als RTL Woonmagazine en Eigen Huis & Tuin. Dit product is namelijk heel gemakkelijk te bedienen, houdt de zon ’s zomers buiten en werkt in de winter isolerend.

  

Een houten jaloezie wordt gemaakt van de beste en meest bijzondere houtsoorten. Geen kleur of structuur is te gek. Ga je voor een luxe uitstraling en kies je voor een jaloezie met glanzende laag of ga je voor een uniek exemplaar in een bijzondere kleur. De keuze is aan jou! Je maakt het geheel af met een prachtige ladderband. Ook kun je een keuze maken tussen de breedte van de lamel, dit is mogelijk in 50 en 70 mm.

 

Hoe je de jaloezie ook samenstelt een ding is zeker met houten jaloezieën maak je de woning compleet!

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via de website.

HuisMakeOver

Bij HuisMakeOver snappen wij natuurlijk als geen ander dat je de woonproducten in het echt wilt ervaren. Thuis kun je al lekker ontspannen vanaf de bank, veel inspiratie opdoen. Daarna kun je bij één van de vele HuisMakeOver dealers terecht om de WOONCOLLECTIE in het echt te kunnen zien. Inmiddels telt het netwerk van HuisMakeOver een groot aantal dealers zodat er dus altijd wel een HuisMakeOver dealer bij jou in de buurt is.

Deze dealers helpen je bij het maken van moeilijke woonkeuzes door middel van deskundig advies. Bij de dealers kun je uiteindelijk de WOONCOLLECTIE bestellen.

Houd onze site goed in de gaten want binnenkort staat de gehele collectie houten jaloezieën uit de WOONCOLLECTIE online. Kijk nu alvast op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This