088-6253600 info@huismakeover.nl

HuisMakeOver diensten voor particulieren

Bezoek de complete website, klik hier

ONZE DIENSTEN | JO(UW) GEMAK

PARTICULIEREN

HuisMakeOver is gespecialiseerd in het veranderen van huizen. Van huis naar thuis. Van allegaartje naar jouw ultieme woonstijl. Alles, behalve bouwtechnische aanpassingen.

Met de focus op stoffering met HuisMakeOver WOONCOLLECTIE producten. Maar ook duurzame wandafwerking en schilderwerk. Interieuradvies en ontwerp. Interieurbouw. Verhuizingen en Vastgoedstyling.

mvo-partner

HuisMakeOver-concept-huis

Maak een afspraak. Een erkend HuisMakeOver adviseur zal je bij een dealer in de buurt ontmoeten. Je kiest uit drie duidelijke pakketten. Daarna beslis jij hoe verder.

Voor alle typen opdrachten en woonwensen, kan HuisMakeOver visualisaties maken. Zowel stille, als bewegende 360 graden beelden. Je ziet hierdoor wat je wilt (laten) realiseren. Dat kan inzicht geven, kosten besparen en problemen voorkomen. Het is bovendien een leuk en inspirerend proces.

HuisMakeOver is gespecialiseerd in duurzame wandafwerking en schilderwerk. Als exclusief leverancier van BRON Wandafwerking, garanderen wij thuis een gezonder leefklimaat. Wandafwerking is vergelijkbaar met glad glasvezelbehang, maar dan met veel bijkomende gezondheidsvoordelen. De prijs is gelijk aan regulier glasvezelbehang. Je kunt eventueel ook een blokmotief kiezen met dezelfde duurzame voordelen.

MakeOver betekent anders of beter maken. Een Huis MakeOver is soms leuk, soms hard nodig of zelfs noodzakelijk, bijvoorbeeld als je je huis gaat verkopen of verhuren. Alles, behalve bouwtechnische aanpassingen, verzorgen wij landelijk voor je.

Alle zaken om van een huis een thuis te maken. Om van een allegaartje jouw ultieme woonstijl te creëren. Een echte en complete MakeOver is altijd maatwerk. Daarom maken wij een afspraak en komen thuis voor een intakegesprek. De kosten bedragen € 150,- en worden in mindering gebracht als je met HuisMakeOver in zee gaat.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This