HuisMakeOver modelwoningen, authentiek tot in detail

Meer dan een modelwoning… De grootste kracht en onderscheiding van HuisMakeOver is dat het succes en het resultaat van en voor onze klanten centraal staat. HuisMakeOver regelt niet alleen de modelwoning, maar alle zaken (marketing, afbouwwerkzaamheden, stoffering, inrichting, schoonmaak etc.).

Met de ‘full-service mentaliteit’ in onze genen, kunnen wij onze klanten in nieuwe tijden belangrijke tijd besparen. Klanten genieten van full-service mogelijkheden en profiteren van onze flexibiliteit. Uiteraard kenmerken wij ons ook door in prijsstelling mee te denken met onze klanten. 

Denken in concept én oplossing! Alleen door continu te blijven investeren in vernieuwende woonconcepten kunnen wij uiteindelijk de woningmarkt opnieuw in beweging brengen. De kracht om juist NU dynamisch te bewegen toont aan dat er nog altijd voldoende kansen zijn…

HuisMakeOver is dé modelwoningspecialist van Nederland. Waar anderen een modelwoning opleveren, gaat HMO als kwaliteitsmerk verder. Niet alleen authentiek en op basis van doelgroep opleveren, maar als specialist van modelwoningen ook exact begrijpen wat kopers, huurders, beleggers en ontwikkelaars willen. U roept, wij draaien. Met aanpassingsvermogen en brede kennis ontzorgen wij onze klanten. Bel 088-6253683 voor informatie.

 

HuisMakeOver modelwoningen zijn authentiek tot in detail. Sinds 2008 kunnen wij met trots stellen dat iedere modelwoning nog steeds volledig authentiek is. Echte kunst, ontwerp details, functionaliteit en het gevoel van thuis overbrengen zijn duidelijke kenkerken van iedere HuisMakeOver modelwoning. Door samen te werken met een zeer breed landelijk netwerk van professionals, bieden wij alle disciplines concurrerend aan.

Daarnaast is het belangrijk om een modelwoning niet alleen in te richten, maar juist ook om de vertaalslag naar de koper of huurder te vinden. Met een combinatie van inspiratie, informatie en realisatie weten wij kopers en huurders steeds beter te overtuigen.

HuisMakeOver inspiratie kan je volgen via Pinterest — of volg het laatste nieuws en modelwoning voorbeelden via o.a. Facebook.

“Het bedrijf HuisMakeOver maak zijn beloften waar.
De Alliantie heeft HuisMakeOver als preferred supplier gecontracteerd om als full servicebedrijf onze modelwoningen in te richten en te onderhouden. Met een team van adviseurs, stylisten en specialisten zijn ze in staat om de juiste toon en doelgroepen voor onze woningen te bereiken. Dit alles in een goede samenwerking en voor een goed prijs-kwaliteitverhouding. Kopers kunnen ook tegen zeer concurrerende prijzen voor inrichtingszaken bij HuisMakeOver terecht.

Senior ontwikkelmanager , de Alliantie”

Voor vragen, advies of meer informatie kunt u ons dagelijks bereiken op 088-6253653 of gebruik onderstaand formulier.

 

 

About the author: HuisMakeOver Redactie

Leave a Reply

Your email address will not be published.