088-6253600 info@huismakeover.nl

Eerder kon je al lezen dat er veel ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van wonen en interieur. Virtual Reality is daar een goed voorbeeld van, maar er is nog veel meer. Er zijn nog talloze andere manieren om geïnspireerd te raken en een goed beeld te krijgen van het totaalplaatje. Met de HMO stijlkiezer krijg je een nog beter beeld van de juiste wand, vloer of meubels voor in jouw woning. Lees snel verder en laat je inspireren!

Digitaal tijdperk

We leven in een digitaal tijdperk en dat is goed te merken, ook op het gebied van interieur. Maar dit hoeft helemaal geen negatief aspect te zijn. Integendeel juist. Het biedt de mogelijkheid om op een andere manier naar de inrichting van je huis te kijken, zoals we vorige keer al lieten zien met Virtual Reality. Het digitale tijdperk brengt positieve ontwikkelingen met zich mee. Zo ook de HMO stijlkiezer.

HMO stijlkiezer

Een mens is visueel ingesteld. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. We vinden het soms ook moeilijk om voor te stellen hoe iets eruit komt te zien. Dat is zeker het geval met de inrichting of verbouwing van een woning. De HMO stijlkiezer maakt daar een einde aan. Op de website kun je aangeven welk type woning aansluit bij jouw type huis. Daarna krijg je een 3D-kamer te zien waar je zelf dingen kunt aanpassen. Ben je op zoek naar een nieuw kleurtje op de wand? Dan kun je hier zien wat elke kleur doet in het interieur. Maar ook als je op zoek bent naar een nieuwe vloer of nieuwe meubels kun je gemakkelijk gebruik maken van de stijlkiezer.

 

Wil je in de stijlkiezer liever aan de slag met je eigen woning? Dat is geen probleem. Het is namelijk ook mogelijk om door middel van een foto bijvoorbeeld je eigen woonkamer, slaapkamer of andere ruimte te uploaden in het programma. Hoe je dat doet lees je hier.

 

Hier ontdek je hoe het werkt!

HuisMakeOver
HuisMakeOver heeft zijn eigen wooncollectie die bij een landelijk netwerk van HuisMakeOver dealers te bewonderen is. Er is dus altijd wel een dealer bij jou in de buurt.

Benieuwd naar de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver? Neem dan hier een kijkje.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This