088-6253600 info@huismakeover.nl

Het vinden van het juiste zonweringsproduct is al moeilijk genoeg! Om deze keuze iets makkelijker te maken, informeren en inspireren we je in onze blogs met meer informatie over de verschillende soorten raamdecoratie en zonweringsproducten. Deze keer vertellen we je iets meer over vouwgordijnen. Als je op zoek bent naar zonwering die erg stijl- en sfeervol is dan is een vouwgordijn het perfecte product. Door het knusse en romantische uiterlijk van dit type raamdecoratie creëer je een unieke sfeer in huis. Hieronder lees je meer over de voordelen en mogelijkheden van een vouwgordijn en kom je erachter of dit het perfecte product is voor bij jou thuis. Lees snel verder en laat je inspireren!

Een vouwgordijn in huis

Door te kiezen voor een vouwgordijn haal je sfeervol product in huis dat heel goed past bij de rest van het interieur. Er zijn namelijk opties genoeg. Van een vouwgordijn met baleinen, die ervoor zorgen dat het gordijn strak hangt tot een vouwgordijn zonder baleinen, voor een nonchalante uitstraling. Een vouwgordijn is geschikt voor zowel een klein als iets groter raam en een dakraam. Dit type zonwering is mogelijk in talloze stoffen en kleuren. Kortom; je kunt het product dus helemaal samenstellen zoals jij dat wenst!

Net zoals bij veel andere type zonweringsproducten geldt voor vouwgordijnen ook dat je in de zomer veel ongewenste warmte buitenhoudt en in de wintermaanden juist de warme in huis blijft.

Voor een sfeervolle uitstraling zit je met een vouwgordijn dus erg goed. Wil je nog meer inspiratie? Kijk dan eens op onze Pinterestpagina!

  

HuisMakeOver

Wil je meer weten over de mogelijkheden van vouwgordijnen en wil je de zonweringsproducten eens in het echt zien? Dat kan! HuisMakeOver heeft een landelijk netwerk van dealers, er is dus altijd wel een dealer bij jou in de buurt waar je de zonweringsproducten uit de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver kunt bewonderen.

De dealers helpen je bij het maken van moeilijke keuzes. Doe inspiratie op en win deskundig advies bij de dealers. Heb je het perfecte product voor bij jou thuis gevonden? Dan kun je rechtstreeks bij de dealer bestellen.

Blijf onze website goed in de gaten houden, binnenkort wordt namelijk de gehele collectie zonwering online gelanceerd! Kijk nu alvast op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This