088-6253600 info@huismakeover.nl

In het Gras: Hip, kleurig en ecologisch

In het Gras: Hip, kleurig en ecologisch

Dat zijn de kernwoorden van In het Gras. Een webwinkel met zitzakken, poefen, kussens en kleden. Alle producten kun je in 17 kleuren bestellen. De kleden zijn er in verschillende maten (100x150cm, 150x200cm en 200x250cm) en in 2 varianten: hoogpolig en laagpolig. De zitzakken zijn 100x100cm, de poefen 40x40x40cm en de sierkussens 70x70cm.

Door de heldere kleuren en het zachte materiaal, geven producten van In het Gras je het gevoel alsof je buiten in het gras ligt.

Gerecycled textiel

De producten worden in Portugal gemaakt van gerecyclede textielvezels. Deze vezels komen van de textielindustrie. Voor hen zijn de vezels afval, maar voor ons worden er mooie producten van gemaakt. Door afvalmateriaal te gebruiken, wordt het milieu gespaard. Alle producten worden met de hand gemaakt in weefgetouwen.

Gratis staaltjes

Online producten kopen is soms lastig omdat je de kleur en het materiaal niet goed kunt zien. Daarom kun je bij In het Gras gratis kleurstaaltjes opvragen voordat je iets bestelt. Zo weet je zeker dat de kleur bij je inrichting past.

Geïnspireerd door kleur

Tijdens een vakantie in Portugal liep ik een woonwinkel binnen. Ik was meteen enthousiast over de producten die er lagen en over de vrolijke kleuren in de winkel. Met een blauw kleed onder mijn arm liep ik de winkel weer uit. Terug in Nederland bleven de producten in mijn hoofd zitten. Geïnspireerd door de kleuren, de relaxte sfeer in de winkel en het gerecyclede textiel, ben ik een website gestart. Ik hoop dat anderen net zo enthousiast en blij worden van de producten als ik.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar: www.inhetgras.nl

Wil je een vraag stellen? Dat kan natuurlijk. Stuur een mailtje naar: info@inhetgras.nl