Inspiratie: Black wire wall art!

Er gaat misschien niet meteen een belletje rinkelen bij het lezen van Black wire wall art. Maar je hebt het misschien wel al voorbij zien komen. Bij deze nieuwe kunstvorm wordt er met zwarte metalen draden verschillende vormen gemaakt. Van een wereldkaart tot een dieren en van artistieke vormen tot rechte lijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hou deze trend vooral in de gaten want hier gaan we zeker meer van zien. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze nieuwe trend op woongebied.

Kunst

Kunst in huis is een breed begrip. Iedereen kiest voor andere kunst en elk individu heeft ook een ander idee bij het woord kunst. Want wat voor de een kunst is is voor de ander waardeloos. Dit maakt kunst meteen heel leuk. Er is namelijk heel veel mogelijk. Eén ding waar vast iedereen het met eens is, is dat kunst je huis wel net een stukje bijzonderder en mooier maakt.

Black wire wall art

De Black wire trend beperkt zicht niet alleen tot de wanden maar we zien het ook terug in meubels en verlichting. Het past perfect bij de industriële woonstijl en geeft een stoere en unieke uitstraling. Een combinatie tussen een kunstwerk van zwarte metaaldraden is dus heel goed te combineren met andere elementen in huis. Maar we leggen voor nu even de focus op de black wire wall art. Deze vorm van kunst is erg bijzonder en creatief. Zoals al eerder vermeld zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt kiezen voor een subtiele vorm maar je kunt er ook voor kiezen om echt een statement te maken in je interieur. Dat kan bijvoorbeeld met een mooie wereldkaart of vormen van dieren zoals een rendier of vogels.

  

Het leuke van deze trend is dat de kunst echt tot leven komt door het 3D-effect. Dus of je nu kiest voor een klein kunstwerk of juist één die de hele wand bedekt: bijzonder is het zeker!

Black wire  Black wire

About the author: HuisMakeOver Redactie