088-6253600 info@huismakeover.nl

In 2018 wordt thuis een nog belangrijkere plek dan dat het vandaag de dag al is. Je huis moet een plek zijn waar je kunt ontsnappen aan alle drukte van het dagelijkse leven. Dat gaan we volgend jaar meer zien op het gebied van wonen. Denk aan rustige kleuren en zachte en warme materialen. Dit geldt ook voor de woonkamervloer. Hieronder laten we zien wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van vloeren voor de woonkamer. Lees snel verder en laat je inspireren!

Woonkamervloer

Je huis is een plek waar je thuiskomt en je meteen thuis voelt. De look van de woonkamervloer is daarbij erg belangrijk, maar ook de eigenschappen van de vloer spelen een grote rol. Het is fijn als de vloer gemakkelijk is in onderhoud, duurzaam is en als de vloer past in je interieur. Er is qua vloeren – net zoals voor de andere ruimtes in huis – heel veel mogelijk. Van laminaat tot parket en van PVC tot keramisch parket. Of ga jij voor een prachtige gietvloer? Elke vloer heeft zijn eigen voordelen en mogelijkheden. Wat deze vloeren bijna allemaal gemeen hebben is dat ze duurzaam zijn en gemakkelijk in onderhoud. In de woonkamer zijn deze eigenschappen onmisbaar.

Woonkamervloer woonkamervloer Woonkamervloer

Omdat er heel veel mogelijk is maakt dat het vinden van de perfecte woonkamervloer niet makkelijk. In onze blogs kom je meer te weten over de verschillende soorten vloeren en kun je alvast inspiratie opdoen.

woonkamervloer woonkamervloer woonkamervloer

HuisMakeOver

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de perfecte woonkamervloer of wil je meer informatie? Kijk dan eens op onze website, neem contact op of ga langs bij één van de HuisMakeOver dealers. De aangesloten dealers zijn te vinden door het hele land. Bij de dealers kun je terecht voor advies en inspiratie. Heb je het perfecte product gevonden? Dan kun je dit direct bij de dealer bestellen. Makkelijk toch?!

HuisMakeOver heeft zijn eigen WOONCOLLECTIE. Ben je benieuwd? Houd dan onze website goed in de gaten. Binnenkort verschijnt namelijk de gehele WOONCOLLECTIE. De WOONCOLLECTIE bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten die je interieur net dat beetje extra geven. Nu al een kijkje nemen? Kijk dan op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This