088-6253600 info@huismakeover.nl

Misschien gaat er niet meteen een belletje rinkelen bij het horen/lezen van een ottoman. Maar je hebt er ongetwijfeld weleens één gezien of heb je er één thuis zonder dat je weet dat het een ottoman is. Een ottoman staat namelijk ook wel bekend als een poef of hocker. Hieronder laten we je zien op wat voor manieren je dit meubelstuk kunt laten terugkomen in je interieur. Lees snel verder en laat je inspireren.

Ottoman

Een ottoman is erg veelzijdig en superhandig. Je kunt een de poef gebruiken als extra zitplaats, een mooi tafeltje en soms zelfs als extra opbergruimte. Bijkomend voordeel; ze zijn heel comfortabel.  Naast deze voordelen is er ook nog eens veel keus. Van groot tot klein en van modern tot vintage, bijna alles is mogelijk. Het past zonder twijfel in elk interieur thuis. Sterker nog, in elke ruimte kun je wel een mooi plekje vinden voor dit onmisbare meubelstuk. Steeds vaker zie je een poef die in dezelfde stijl is als een stoel of een bank. Zo maak je van twee losse meubelstukken één geheel. In de inspiratiebeelden in deze blog geven we een aantal voorbeelden van een ottoman in het interieur.

Ottoman Ottoman Ottoman

Naast de woonkamer kun je (zoals net al benoemd) dit meubelstuk op nog meer plekken in huis laten terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer of de hal. In de slaapkamer zien we dit meubelstuk vaak aan het einde van het bed staan. Dit is een mooie manier om het bed als ware te verlengen maar toch een extra zitgedeelte te creëren. In de hal kan het een mooie plek zijn waar je spullen opbergt en tegelijk kunt zitten als je bijvoorbeeld je schoenen uit of aan wil doen.

Dit meubelstuk is verkrijgbaar in zoveel verschillende kleuren, stijlen en maten dat het haast onmogelijk is om je alles te laten zien. Wel hopen we dat je door deze blog al de nodige inspiratie hebt opgedaan.

Ottoman Ottoman Ottoman

HuisMakeOver

Heb je hulp nodig bij de inrichting van je huis of ben je benieuwd naar de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver? Neem dan eens een kijkje op onze website https://huismakeover.nl/. Houd de pagina goed in de gaten, binnenkort wordt de WOONCOLLECTIE gelanceerd! Ook kun je een bezoek brengen aan één van de aangesloten dealers van HuisMakeOver.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This