Hal

Inspiratie; Een vloer voor in de hal

Een vloer kiezen is niet makkelijk, dat is niks nieuws. Zeker als je vaker onze blogs leest weet je hoeveel verschillende soorten vloeren er zijn. De keuze voor de juiste vloer hangt samen met je wensen en behoefte. Elke ruimte heeft weer een andere functie dus zijn er ook weer andere wensen. Hieronder informeren we je over de juiste vloer voor in de hal. Waar moet je op letten bij het maken van de keuze en wat zijn de verschillende mogelijkheden? Lees snel verder en laat je inspireren!

Hal; het visitekaartje van je interieur

De hal is de entree van het huis. Het is de eerste indruk die men van je huis opdoet. Je wil natuurlijk dat die indruk goed is. Daarom is het heel belangrijk om goed na te denken over de vloer voor deze ruimte. Zeker omdat je deze ook wil laten aansluiten bij de ruimtes als de woonkamer en de keuken. Met de perfecte vloer in de hal kun je echt een statement maken en bezoek positief verrassen.

Hal Hal Hal

Naast dat je een mooie vloer wenst in de hal, dient de vloer in deze ruimte ook functioneel te zijn. Men komt van buiten met vieze of natte voeten naar binnen. Je bent dus op zoek naar een vloer die vochtbestendig is en lang meegaat. Vloeren die geschikt zijn voor de hal zijn onder andere laminaatvloeren, vinylvloeren, PVC vloeren, tegelvloeren, keramisch parket of een gietvloer. Bedenk van tevoren goed wat voor indruk je wil creëren met de vloer in de hal en stem daar de vloersoort op af. Hetzelfde geldt voor de kleur van de vloer. Wil je een rustige, lichte entree? Kies dan voor een lichte vloer. Op zoek naar luxe en klasse? Dan kan een donkere vloer misschien wel uitkomst bieden.

Hal Hal Hal

HuisMakeOver

Wil je meer informatie of vloeren? Of kun je wel wat advies gebruiken? Breng dan eens een bezoekje aan één van onze dealers. Door het hele land vind je verschillende HuisMakeOver dealers die je kunnen helpen bij het maken van moeilijke keuzes.

Laat je inspireren en adviseren en ontdek wat de beste oplossingen zijn voor jouw interieur. Heb je je keuzes gemaakt? Dan kun je direct bij de dealers je favoriete producten bestellen.

Binnenkort wordt de gehele WOONCOLLECTIE gelanceerd, waaronder ook collecte vloeren. Van prachtige laminaatvloeren tot verschillende PVC vloeren en van stijlvolle gietvloeren tot unieke parketvloeren. Kijk nu alvast op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer

About the author: HuisMakeOver Redactie