088-6253600 info@huismakeover.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe eetkamertafel? Ga dan voor een ronde eetkamertafel. De laatste tijd zien we dit steeds vaker terugkomen en wij snappen wel waarom. Rond is helemaal hip. Het zorgt voor een bijzonder effect in je interieur en is een ware eyecatcher. Meer weten? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

Rond in de eetkamer

Ronde vormen zijn prachtig en kunnen een verrijking zijn voor je interieur. Dat zal deze blog zeker gaan bewijzen. Een ronde tafel op zichzelf is natuurlijk niks nieuws. Maar de ronde tafel heeft wel een heuse ontwikkeling doorgemaakt. Er is heel veel mogelijk, of je nu op zoek bent naar een landelijke eettafel of juist een moderne tafel. Een ronde eetkamertafel is een mooie aanvulling voor je interieur. Het kan namelijk een hoop ruimte besparen. Erg handig als je geen plek hebt voor een grote eetkamertafel.

Rond in de eetkamer Rond in de eetkamer Rond in de eetkamer

Qua materiaalkeuze is er heel veel mogelijk. Denk aan hout, glas en zelfs steen. Elke materiaalsoort zorgt weer voor een andere, unieke uitstraling in huis. Bang dat je niet met iedereen aan tafel past? Met een ronde tafel heb je plek genoeg. Helemaal met een poot in het midden. Dan heb je namelijk voldoende ruimte om extra stoelen aan te schuiven. Het is de perfecte tafel om heerlijk aan te eten en kletsen met vrienden en familie. Als rond echt iets voor jou is dan kun je dat natuurlijk ook doorvoeren in de rest van je interieur. Lees dan vooral de blog: Trend: haal ronde vormen in huis.

Rond in de eetkamer Rond in de eetkamer Rond in de eetkamer

Zie jij jezelf al dineren aan een ronde eetkamertafel?

HuisMakeOver dealers

Kun jij nog wel wat hulp gebruiken als het aankomt op de inrichting van je huis? Dan ben je bij HuisMakeOver aan het juiste adres. Wij kunnen jou helpen waar nodig. Van een nieuwe vloer tot aan een behangetje aan de muur en van zonwering tot aan meubels. Niets is te gek! Ga langs bij één van de HuisMakeOver dealers en ervaar het zelf. Daar kun je tevens onze eigen WOONCOLLECTIE aanschouwen.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This