088-6253600 info@huismakeover.nl

Nu we de zomer echt achter ons hebben gelaten wordt het tijd om ons huis zowel binnen als buiten klaar te maken voor de herfst. Hoewel we dit seizoen minder tijd buiten doorbrengen dat bijvoorbeeld in de lente en de zomer, zijn er tal van manieren om het buiten gezellig te maken. Hieronder ontdek de laatste herfsttrends voor buiten. Lees snel verder en laat je inspireren!

Herfsttrends voor buiten

Nu de dagen korter worden en de temperaturen dalen wordt het hoog tijd voor wat gezelligheid. Herfst is het perfecte seizoen om gezelligheid in en buitenshuis te halen. Als er een seizoen is dat veel warme kleuren kent dan is het de herfst wel. Ga bijvoorbeeld aan de slag met mooie herfststukken en pompoenen. Pompoenen mogen namelijk echt niet ontbreken dit seizoen. Erg leuk voor in de achtertuin of bij de voordeur. Het maakt de entree nog leuker!

Herfsttrends Herfsttrends Herfsttrends

Je kunt ook aan de slag gaan met andere natuurlijke materialen die helemaal thuishoren in de herfst. Denk bijvoorbeeld aan boomstammen (klein en groot), ruwe houtsoorten en mooie, warme accessoires. Voeg mooie verlichting toe en maak er een prachtig plaatje van.

Maar vergeet ook de meubels niet. De laatste jaren worden de temperaturen in herfst steeds warmer. Een plek waar je heerlijk van het herfstzonnetje kunt genieten is dus erg belangrijk. Creëer een gezellig zitje met bankjes en stoelen waar je kunt ontspannen en genieten van het mooie herfstweer. Plaats ook een grote vuurkorf zodat je ook later op de dag hier goed kunt zitten. Op deze manier kun je alle seizoenen genieten van het buitenleven.

Herfsttrends Herfsttrends Herfsttrends

Zie jij jezelf al zitten in jouw herfsttuin met een warme kop chocolademelk met slagroom?

HuisMakeOver

Meer inspiratie opdoen? Kijk eens online en ontdek de unieke, prachtige WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver. Of ga langs bij één van de dealers van HuisMakeOver.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This