088-6253600 info@huismakeover.nl

Nu de dagen weer langer worden en de temperaturen oplopen is het een goed moment om de tuin aan te pakken. Dit is tenslotte de plek waar je in de lente en zomer uren kunt doorbrengen in het lekkere zonnetje. We hebben een aantal mooie ideeën voor de tuin voor je op een rijtje gezet. Met deze ideeën tover jij de tuin in no time om tot een extra ruimte van het huis. Je kunt natuurlijk meteen kiezen voor een grote tuinverbouwing maar hieronder laten we je zien dat er niet veel nodig is om je tuin lente- en zomerproof te maken. Lees snel verder en laat je inspireren.

Planten en bloemen

Planten en bloemen zijn natuurlijk onmisbaar in de tuin. Ze geven namelijk net dat beetje extra. Ga je voor kleur of hou je het rustig? De keuze is volledig aan jou. Het fijne aan planten in potten is dat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen maar ook kunt vervangen als je toe bent aan iets nieuws. Je kunt eindeloos combineren en het zo gek maken als je wilt.

  

Meubels

Met de juiste tuinmeubels en de juiste indeling maak je van de tuin de perfecte plek om te ontspannen en relaxen. Door een verdeling te maken in een eetgedeelte en een gedeelte om even uit te rusten in de zon maak het een uniek geheel. De mogelijkheden voor tuinmeubels zijn uiteraard eindeloos. Het gaat er dus vooral om voor welke stijl je kiest en wat voor functies de meubels moeten vervullen. Kijk hieronder voor een aantal prachtige voorbeelden.

  

Accessoires

Met accessoires maak je het helemaal af. Vooral verlichting speelt hierbij een grote rol. Hang leuke lampjes op en zet grote lantaarns neer om ook s’ avonds al het donker wordt nog na te kunnen genieten in de tuin.

  

Voor de perfecte tuin hoef je echt geen groene vingers te hebben. Je kunt het zo gek maken als je wilt!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This