Christmas time

Interieurinspiratie: It’s Christmas time!

Nu Sinterklaas het land alweer bijna gaat verlaten is het hoog tijd voor kerst (ook in je interieur)! Wij kijken al lang uit naar de gezelligheid en de sfeer die bij de kerstdagen hoort. Prachtige versiering in huis, lekker eten en gezelschap van vrienden en familie: it’s Christmas time. Hieronder laten we zien op welke verschillende manieren je kerst bij jou in huis kunt halen. Of je nu kiest voor industrieel, romantisch, natuurlijk of rustiek? Het kan allemaal. Lees snel verder en laat je inspireren!

Christmas time

De Scandinavische woonstijl is anno 2017 populairder dan ooit. Als het aankomt om Christmas decorations is daar ook bij stilgestaan. De winkels liggen vol met prachtige accessoires die je Scandinavische interieur omtoveren tot een winterwonderland. Maar uiteraard niet over de top. Het draait bij deze woonstijl tenslotte om rust een eenvoud. De accessoires voor de kerst sluiten daar perfect bij aan. Denk aan mooie grijze en witte elementen en hier en daar een metallic touch. Naast de Scandinavische is ook de industriële woonstijl erg populair. Als je daar een fan van bent dan kun je je hart ophalen deze winter want er zijn tal van prachtige elementen die een stoere touch geven aan je interieur maar toch de gezelligheid van de kerst weet te brengen.

Christmas time Christmas time Christmas time

Ben je iets meer van de traditionelere kerstelementen? Dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor kerstelementen met een natuurlijke of rustieke touch. Bij de natuurlijke en rustieke kerstelementen zie je veel hout, groen en warme materialen. Alles om een gezellige en warme kerst in huis te halen. Uiteraard mogen de vele lichtjes en kaarsjes niet ontbreken. Kies voor een echte kerstboom en versier die met traditionele accessoires met een moderne touch.

Christmas time Christmas time  Christmas time

Voor welke stijl je ook kiest, met de juiste accessoires ontstaat er een gezellige sfeer die perfect is voor de feestdagen.

Hoe ziet jouw interieur eruit met de kerstdagen?

HuisMakeOver

Wil je meer weten over hoe jij jouw interieur omtovert tot een prachtige plek waar je je thuis kunt voelen? Wij helpen je graag. Ga eens langs bij één van onze HuisMakeOver dealers en ontdek de unieke WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver.

Zoek een dealer

About the author: HuisMakeOver Redactie