088-6253600 info@huismakeover.nl

Het vinden van de juiste raambekleding is niet eenvoudig. Het aanbod enorm en elk type raambekleding heeft weer z’n eigen voor- en nadelen. Maar dat je met raambekleding een interieurstatement kunnen maken is één ding wat zeker is. Daarom laten we in deze blog zien hoe je dit kunt doen met gordijnen. Twijfel je nog of gordijnen in huis een goed idee is? Lees dan snel verder en ontdek het in deze blog!

Interieurstatement

Het grote voordeel van gordijnen is dat je op een unieke manier een bepaalde sfeer kunt creëren in een ruimte. Het toevoegen van gordijnen aan je interieur zorgt voor veel warmte, sfeer en luxe in huis. Het patroon, de stof en de plooi kan van grote invloed zijn op de ambiance in de ruimte. Als de basis van je interieur licht en rustig is dan kan het toevoegen van gordijnen met een bijzonder patroon wellicht een goed idee zijn. Denk aan een bloemenpatroon, een strepenpatroon of een ander mooi motief. Het patroon kan erg bepalend zijn voor het interieur. Zorg dus wel dat je voor een print kiest die goed past bij de rest van je interieur. Zodat je niet na een tijdje uitgekeken bent op de stof.

Interieurstatement Interieurstatement Interieurstatement

Om die eenheid te creëren kun je ervoor kiezen om één van de kleuren uit je interieur terug te laten komen in de gordijnstof. Op deze manier wordt het al snel één geheel. Durf jij het wel aan om te kiezen voor iets extreems? Dan kun je ook kiezen voor een gordijnstof in een felle kleur zoals geel, roze of groen of juist voor een donkere kleur zoals donkerblauw, bordeauxrood of antraciet.

Interieurstatement InterieurstatementInterieurstatement

Gordijnen maken een stijlvol interieur helemaal af. Je kunt de gordijnen zien als de finishing touch van de ruimte.

HuisMakeOver

Hulp nodig bij het realiseren van jouw of jullie woonwens? Neem dan contact op met 088-6253600.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This