088-6253600 info@huismakeover.nl

Jolanda

Dit ben ik

Dag, ik ben Jolanda Böhm. Interieurontwerper met een eigen ontwerpstudio JO&CO interieur te Santpoort-Noord van waaruit ik sinds 2011 veelal particulieren help met het maken van een interieur dat bij hen past.

Na lange tijd als productmanager in de modebranche gewerkt te hebben, ben ik in 2011 aan mijn grote droom gaan werken. Naast mooie interieurs maken wilde ik ook graag een stuk praktische kennis hebben en ben ik een opleiding tot binnenhuisarchitect gaan doen. Interieurs creëren met een persoonlijke sfeer, waar bewoners zich thuis voelen en tot rust komen, dat is waar ik iedere dag weer blij van word.

En daarnaast? Doe ik aan yoga, ben ik graag in de tuin bezig (ik ontwerp inmiddels ook tuinen) en woon ik heel fijn in ons huis in Santpoort dat altijd bijna af is, met man en kat.

Jolanda Böhm

Bij de ontwerper thuis

Wat onderscheidt mij van collega’s? Het feit dat ik het praktische gebruik van een interieur altijd erg belangrijk vind en dus ook niet bang ben om naar out-of-the-box oplossingen te zoeken. Door de flinke privé verbouwingen waarbij we altijd een hoop zelf hebben gedaan en nog altijd doen, weet ik goed wat er allemaal komt kijken bij zo’n project én waar die handige mannen het over hebben. Hierdoor kan ik mijn opdrachtgever ook een goede ondersteuning bieden in planning en realisatie wat ze een hoop tijd en stress scheelt.

Moodboard

 

Ieder ontwerp is op maat gemaakt en uniek. Mijn ontwerpen zijn ruimtelijk en modern met aandacht voor detail en een rustige, comfortabele sfeer. Doordacht kleurgebruik zorgt ervoor dat er een flow is en alle ruimtes samen één geheel vormen.

Ik werk graag met producten en materialen van goede kwaliteit, ook in het kader van duurzaamheid, en vermijd een teveel aan accessoires. Mijn grote liefde voor stoffen vertaald zich in een mooie mix van structuren en materialen. Geen standaard, volgens de trends look. Een harmonieus interieur mag best een beetje schuren.

Ultieme woontip

Ga je (ver)bouwen? Schakel dan zo vroeg mogelijk een professional in. Op deze manier haal je niet alleen het maximale uit het adviestraject, maar ook uit het pand. Je wordt niet overvallen door onverwachte beslissingen en vermijd je onnodig meerwerk. Een goede interieurontwerper weet wat er allemaal gaat komen en heeft deze zaken al vroegtijdig meegenomen in het plan.

Weetjes

Kennismaking

Een eerste kennismaking vindt plaats bij de opdrachtgever thuis. Zo ontdek ik iemands smaak, manier van wonen, woonwensen en –irritaties. Tijdens het traject worden de presentaties in delen opgesplitst om de klant niet met een teveel aan informatie en indrukken te overvallen, maar hen de tijd te geven over zaken na te denken.

Groot netwerk

Ik heb inmiddels een mooi netwerk van goede vakmensen, mijn CO’s, een schilder, elektricien en stoffeerder. Allemaal mensen waarop ik kan vertrouwen en die begrijpen welk afwerkingsniveau ik verwacht.

Jolanda

Interieurontwerper

Dit ben ik

Dag, ik ben Jolanda Böhm. Interieurontwerper met een eigen ontwerpstudio JO&CO interieur te Santpoort-Noord van waaruit ik sinds 2011 veelal particulieren help met het maken van een interieur dat bij hen past.

Na lange tijd als productmanager in de modebranche gewerkt te hebben, ben ik in 2011 aan mijn grote droom gaan werken. Naast mooie interieurs maken, wilde ik ook graag een stuk praktische kennis hebben en ben ik een opleiding tot binnenhuisarchitect gaan doen. Interieurs creëren met een persoonlijke sfeer, waar bewoners zich thuis voelen en tot rust komen, dat is waar ik iedere dag weer blij van word.

En daarnaast? Doe ik aan yoga, ben ik graag in de tuin bezig (ik ontwerp inmiddels ook tuinen) en woon ik heel fijn in ons huis in Santpoort dat altijd bijna af is, met man en kat.

Jolanda Böhm

Bij de ontwerper thuis

Wat onderscheidt mij van collega’s? Het feit dat ik het praktische gebruik van een interieur altijd erg belangrijk vind en dus ook niet bang ben om naar out-of-the-box oplossingen te zoeken. Door de flinke privé verbouwingen waarbij we altijd een hoop zelf hebben gedaan en nog altijd doen, weet ik goed wat er allemaal komt kijken bij zo’n project én waar die handige mannen het over hebben. Hierdoor kan ik mijn opdrachtgever ook een goede ondersteuning bieden in planning en realisatie wat ze een hoop tijd en stress scheelt.

Moodboard

Ieder ontwerp is op maat gemaakt en uniek. Mijn ontwerpen zijn ruimtelijk en modern met aandacht voor detail en een rustige, comfortabele sfeer. Doordacht kleurgebruik zorgt ervoor dat er een flow is en alle ruimtes samen één geheel vormen.

Ik werk graag met producten en materialen van goede kwaliteit, ook in het kader van duurzaamheid, en vermijd een teveel aan accessoires. Mijn grote liefde voor stoffen vertaalt zich in een mooie mix van structuren en materialen. Geen standaard, volgens de trends look. Een harmonieus interieur mag best een beetje schuren.

 

Ultieme woontip

Ga je (ver)bouwen? Schakel dan zo vroeg mogelijk een professional in. Op deze manier haal je niet alleen het maximale uit het adviestraject, maar ook uit het pand. Je wordt niet overvallen door onverwachte beslissingen en je vermijdt onnodig meerwerk. Een goede interieurontwerper weet wat er allemaal gaat komen en heeft deze zaken al vroegtijdig meegenomen in het plan.

Weetjes

Kennismaking

Een eerste kennismaking vindt plaats bij de opdrachtgever thuis. Zo ontdek ik iemands smaak, manier van wonen, woonwensen en –irritaties. Tijdens het traject worden de presentaties in delen opgesplitst om de klant niet met een teveel aan informatie en indrukken te overvallen, maar hen de tijd te geven over zaken na te denken.

Groot netwerk

Ik heb inmiddels een mooi netwerk van goede vakmensen, mijn CO’s, schilders, een elektricien of stoffeerder. Allemaal mensen waarop ik kan vertrouwen en die begrijpen welk afwerkingsniveau ik verwacht.

Portfolio

Jolanda

14 + 14 =

Huismakeover

088 - 6253 600

info@huismakeover.nl

Postbus 2555

2002 RB Haarlem

Planning

planning@huismakeover.nl

 

Wandafwerking

Schilderwerk en glasvezelbehang

HuisMakeOver stelt voor projecten specifieke wooncollecties samen. Klik voor informatie.

 

 Copyright © 2019 | Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden | Privacy- en cookieverklaring | Een geregistreerd merk van The MAKEOVER Compagny TMOC

Pin It on Pinterest

Shares
Share This