088-6253600 info@huismakeover.nl

Jolanda

Dit ben ik

Als vastgoedstylist maak ik van een persoonlijk ‘thuis’ weer een huis voor iedereen, dit in tegenstelling tot een interieurstylist. Ik maak huizen klaar voor de verkoop, hoe bereik je een zo groot mogelijke doelgroep? Dat betekent dat ik het huis centraal stel en niet het interieur. Ik geef adviezen hoe je je huis het beste in de presentatie kunt zetten en ik kan naar wens ook de hele restyling uitvoeren. Daarbij let ik op zichtlijnen, focuspunten, lichtinval, hoe komt de ruimte het best tot zijn recht? De persoonlijke touche van het interieur gaat eruit, maar ik maak het wel bijzonder sfeervol. Een mogelijke koper moet er zich prettig voelen, anders zal er nooit tot kopen worden overgegaan

Jolanda Cornegoor

Bij de ontwerper thuis

Hi, zeg maar Jolan! Mijn passie voor woningen heb ik al heel lang en tijdens een lange zoektocht naar mijn droomhuis heb ik vele woningen bekeken. Ik kwam er al gauw achter dat ik ‘door een inrichting heen kan kijken’, iets wat voor veel mensen een belemmering blijkt te zijn als ze een huis willen kopen. Ze zien niet de potentie van het huis in het interieur van iemand anders.

Mijn kracht is dat ik goed kan overbrengen waarom het belangrijk is bepaalde zaken aan te pakken. Ik ga uitgebreid met de verkoper rond de tafel en vraag een rondleiding door het hele huis. Daarop maak ik een stylingplan. Desgewenst maak ik ook de fotoreportage.

Naast Vastgoedstylist ben ik Virtueel Assistent (online bedrijfsondersteuning) en schrijf ik de verhalen uit de praktijk voor HuisMakeOver. Heb jij een mooi verhaal te vertellen over hoe jij van je huis je thuis hebt gemaakt, laat het me weten!

Moodboard

 

Wie wil er nou geen ruim, licht en sfeervol huis? Daarom moet juist datgene benadrukt worden als je je huis wilt verkopen. Met een huis verkoop je sfeer en beleving, dus het is belangrijk daar veel aandacht aan te schenken.

Met zoveel mogelijk bestaande middelen creëer ik rust, ruimte en sfeer, zonder dat het te persoonlijk is. Ik let erop hoe een beeld op een ander overkomt. Mogelijke kopers moeten kunnen voelen dat dit hun eigen huis kan zijn!

Ultieme woontip

Je bent vaak blind voor je eigen woning en interieur. Vreemde mensen zien andere dingen dan jijzelf. Loop eens met een spiegel rond door je eigen huis en je zult verbaast zijn wat je opvalt!

Weetjes

Adviesgesprek restyling

Met een adviesgesprek restyling maak ik de verkopers bewust van het belang van een goede presentatie. Ik neem de verkopers mee in de beleving hoe een mogelijke koper het huis ervaart. Ik neem de tijd voor een goede uitleg en ga met de bewoners het hele huis door, ook buiten. Voor elke ruimte geef ik tips en adviezen hoe die het beste uit de verf komt.

Het resultaat is dat verkopers enthousiast worden, weten waarom een goede presentatie voor de verkoop zo belangrijk is en ook waarvoor ze het werk verzetten. Ik werk de adviezen thuis verder uit voor de verkoper en de makelaar.

Volledige restyling

Als alleen het adviesgesprek niet voldoende is of wanneer de verkopers niet in staat zijn om zelf de werkzaamheden uit te voeren, kan ik het werk uit handen nemen en de hele restyling verzorgen. Mogelijke kopers zijn in het hele huis geïnteresseerd. Daarom is het belangrijk om alle ruimtes in en om het huis aantrekkelijk te maken. Ik gebruik daarvoor zoveel mogelijk al aanwezige meubels. Ik vul dit aan met accessoires voor de juiste sfeer. Afhankelijk van de situatie restylen we het huis in één tot twee dagen.

Woningfotografie

Nadat de woning helemaal gerestyled is, kan ik de woningfotografie verzorgen. De foto’s zijn het visitekaartje van de woning. Ik maak een reportage van gemiddeld zo’n 24 foto’s en doe de nabewerking. Met deze foto’s wordt het huis optimaal gepresenteerd op Funda, diverse andere websites en de verkoopbrochure.

Jolanda

Dit ben ik

Als vastgoedstylist maak ik van een persoonlijk ‘thuis’ weer een huis voor iedereen, dit in tegenstelling tot een interieurstylist. Ik maak huizen klaar voor de verkoop: hoe bereik je een zo groot mogelijke doelgroep? Dat betekent dat ik het huis centraal stel en niet het interieur. Ik geef adviezen hoe je je huis het beste in de presentatie kunt zetten en ik kan naar wens ook de hele restyling uitvoeren.

Daarbij let ik op zichtlijnen, focuspunten, lichtinval, hoe komt de ruimte het best tot zijn recht? De persoonlijke touche van het interieur gaat eruit, maar ik maak het wel bijzonder sfeervol. Een mogelijke koper moet er zich prettig voelen, anders zal er nooit tot kopen worden overgegaan

Jolanda Cornegoor

Bij de ontwerper thuis

Hi, zeg maar Jolan! Mijn passie voor woningen heb ik al heel lang en tijdens een lange zoektocht naar mijn droomhuis heb ik vele woningen bekeken. Ik kwam er al gauw achter dat ik ‘door een inrichting heen kan kijken’, iets wat voor veel mensen een belemmering blijkt te zijn als ze een huis willen kopen. Ze zien niet de potentie van het huis in het interieur van iemand anders.

Mijn kracht is dat ik goed kan overbrengen waarom het belangrijk is bepaalde zaken aan te pakken. Ik ga uitgebreid met de verkoper rond de tafel en vraag een rondleiding door het hele huis. Daarop maak ik een stylingplan. Desgewenst maak ik ook de fotoreportage.

Naast Vastgoedstylist ben ik Virtueel Assistent (online bedrijfsondersteuning) en schrijf ik de verhalen uit de praktijk voor HuisMakeOver. Heb jij een mooi verhaal te vertellen over hoe jij van je huis je thuis hebt gemaakt, laat het me weten!

Moodboard

Wie wil er nou geen ruim, licht en sfeervol huis? Daarom moet juist datgene benadrukt worden als je je huis wilt verkopen. Met een huis verkoop je sfeer en beleving, dus het is belangrijk daar veel aandacht aan te schenken.

Met zoveel mogelijk bestaande middelen creëer ik rust, ruimte en sfeer, zonder dat het te persoonlijk is. Ik let erop hoe een beeld op een ander overkomt. Mogelijke kopers moeten kunnen voelen dat dit hun eigen huis kan zijn!

 

Ultieme woontip

Je bent vaak blind voor je eigen woning en interieur. Vreemde mensen zien andere dingen dan jijzelf. Loop eens met een spiegel rond door je eigen huis en je zult verbaasd zijn wat je opvalt!

Weetjes

Adviesgesprek restyling

Met een adviesgesprek restyling maak ik de verkopers bewust van het belang van een goede presentatie. Ik neem de verkopers mee in de beleving hoe een mogelijke koper het huis ervaart. Ik neem de tijd voor een goede uitleg en ga met de bewoners het hele huis door, ook buiten. Voor elke ruimte geef ik tips en adviezen hoe die het beste uit de verf komt.

Het resultaat is dat verkopers enthousiast worden, weten waarom een goede presentatie voor de verkoop zo belangrijk is en ook waarvoor ze het werk verzetten. Ik werk de adviezen thuis verder uit voor de verkoper en de makelaar.

Volledige restyling

Als alleen het adviesgesprek niet voldoende is of wanneer de verkopers niet in staat zijn om zelf de werkzaamheden uit te voeren, kan ik het werk uit handen nemen en de hele restyling verzorgen. Mogelijke kopers zijn in het hele huis geïnteresseerd. Daarom is het belangrijk om alle ruimtes in en om het huis aantrekkelijk te maken. Ik gebruik daarvoor zoveel mogelijk al aanwezige meubels. Ik vul dit aan met accessoires voor de juiste sfeer. Afhankelijk van de situatie restylen we het huis in één tot twee dagen.

Woningfotografie

Nadat de woning helemaal gerestyled is, kan ik de woningfotografie verzorgen. De foto’s zijn het visitekaartje van de woning. Ik maak een reportage van gemiddeld zo’n 24 foto’s en doe de nabewerking. Met deze foto’s wordt het huis optimaal gepresenteerd op Funda, diverse andere websites en de verkoopbrochure.

Portfolio

Jolanda

11 + 12 =

Huismakeover

088 - 6253 600

info@huismakeover.nl

Postbus 2555

2002 RB Haarlem

Planning

planning@huismakeover.nl

 

Wandafwerking

Schilderwerk en glasvezelbehang

HuisMakeOver stelt voor projecten specifieke wooncollecties samen. Klik voor informatie.

 

 Copyright © 2019 | Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden | Privacy- en cookieverklaring | Een geregistreerd merk van The MAKEOVER Compagny TMOC

Pin It on Pinterest

Shares
Share This