088-6253600 info@huismakeover.nl

Keramisch parket is nog niet heel erg bekend op het gebied van vloeren, maar deze relatief nieuwe vloersoort wordt steeds populairder en daar is een goede reden voor. De vloer is prachtig en praktisch tegelijk. Deze vloersoort staat ook wel bekend als houtlook tegels. De vloer ziet er uit als hout maar dan met de fijne eigenschappen van een tegelvloer. Hieronder hebben we de voordelen van deze houtlook tegels voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en laat je inspireren.

De voordelen

Het mooie aan de deze keramische tegels is dat ze voorzien zijn van een prachtige houtlook met de goede eigenschappen van een tegelvloer. Zo gaat deze vloer erg lang mee, is de vloer gemakkelijk in onderhoud en zijn de tegels slijtvast en krasbestendig. Kortom: een duurzame investering dus. Een parketvloer van keramische tegels is tegenwoordig niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Een bijkomend voordeel is dat deze vloer ook perfect te gebruiken is in ruimtes met veel vocht zoals de badkamer en keuken. Om het helemaal af te maken kun je de tegelvloer combineren met vloerverwarming voor het ultieme woongenot.

    

Keramisch parket is er in vele soorten en maten en past thuis in verschillende interieurstijlen. Van modern tot landelijk en van industrieel tot klassiek. Dit is de ultieme vloerkeuze als je op zoek bent naar een prachtige vloer met de eigenschappen van een tegelvloer en met de uitstraling van een houten vloer.

Keramisch parket Keramisch parket 

HuisMakeOver

Om de verschillende types keramisch parket in het echt te ervaren, wil je de vloeren en kleuren vast in het echt zien. Je bent bij een landelijk netwerk van HuisMakeOver dealers van harte welkom om te voelen en vragen.

Bij de dealers van HuisMakeOver krijg je advies en bestel je uiteindelijk de WOONCOLLECTIE producten.

Binnenkort staat de collectie met keramisch parket van HuisMakeOver online. HuisMakeOver heeft een eigen collectie prachtige producten. Neem nu alvast een kijkje op:

www.huismakeover.nl/wooncollectie

Zoek een dealer

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This