088-6253600 info@huismakeover.nl

Zoals in onze blogs al vaker naar voren is gekomen is het niet eenvoudig om de perfecte vloer te kiezen. Je moet met een hoop verschillende dingen rekening houden. Dat geldt ook voor de vloer voor in de kinderkamer. Het is namelijk van belang dat je een ruimte creëert waar je kleintje kan spelen en slapen. Een ruimte die meteen fijn aanvoelt. De vloer speelt hier ook een grote rol in. In deze blog laten we je daarom kennismaken met de verschillende mogelijkheden op het gebied van vloeren voor in de kinderkamer. Lees snel verder en laat je inspireren!

Kinderkamer

De vloer voor de kinderkamer moet aan bepaalde eisen voldoen. Zo wil je dat de vloer warm aanvoelt en er gezellig uitziet. Het onderhoud van de vloer speelt ook een rol. Het is natuurlijk wel heel fijn als de vloer makkelijk schoon te maken is als er bijvoorbeeld iets op de vloer wordt gemorst. En een sterke, krasbestendige vloer is in een kinderkamer ook geen overbodige luxe.

Kinderkamer Kinderkamer

Voor een kinderkamer is het verstandig om vooral te kijken naar laminaatvloeren en PVC vloeren. Dit zijn namelijk twee vloertypes die de perfecte eigenschappen hebben voor in de kinderkamer. Denk aan de goede kwaliteit van de vloer en de mooie look. PVC vloeren zijn ook nog eens heel zacht. Door die fijne geluiddempende functie hoor bijna niks als je er overheen loopt. Het fijne aan deze vloersoorten is ook nog eens dat er voor iedereen wel wat is. Van lichte tot donkere vloeren en van modern tot klassiek. Dat is wat het zo handig maakt. Makkelijk te combineren met de kleur aan de wand en de stijl van de meubels in de kamer.

Kinderkamer Kinderkamer

HuisMakeOver

Wil je meer weten van de mogelijkheden van de vloeren voor in de kinderkamer of van vloeren voor een andere ruimte in het huis? Neem dan contact met ons op, kijk rond op onze website of ga langs bij de HuisMakeOver dealers. Deze kun je vinden door het hele land. Bij de dealers kun je meteen de bijzondere  WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver bekijken.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This