Kunst

Kunst in de eetkamer of het eetgedeelte!

Eerder lieten we je al zien hoe je een gave gallery wall maakt in huis. Dit keer laten we je zien hoe je kunst in ruimtes zoals de eetkamer terug kunt laten komen. De eetkamer of het eetgedeelte hoort een ruimte te zijn waar het fijn is om te verblijven. Uren tafelen met vrienden en familie of een romantisch diner met z’n tweeën. De eetkamer is een belangrijk onderdeel van het huis. Uiteraard is kunst erg persoonlijk en is het een kwestie van smaak of je iets wel aan de wand hangt of niet. Maar we kunnen je wel een beetje op weg helpen. Hieronder laten we zien hoe je dit project aanpakt en hoe mooi kunst in de eetkamer kan zijn. Lees snel verder en laat je inspireren.

Het begin

Het begint allemaal bij het kiezen van de juiste wand waaraan de kunst komt te hangen. Je hoeft het uiteraard niet helemaal vol te hangen, tenzij je dit mooi vindt natuurlijk. Kies voor één mooi kunstwerk en geef dit een centrale plek of kies bijvoorbeeld voor een mooie gallery wall. Het leuke aan een gallery wall is dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt en ook delen kunt vervangen door nieuwe kunst-items en zo weer een hele nieuwe wand creëert.

Kunst Kunst Kunst

Eyecatcher

Het leuke aan kunst in huis is dat het bij iedereen anders is. Met kunst haal je een uniek stuk in huis is. Met een mooi schilderij aan de wand kun je een echte eyecatcher in huis halen en net de dat beetje extra geven aan de eetkamer of het eetgedeelte. Kies voor extra kleur of laat het juist opgaan in de ruimte, de keuze is aan jou. Een mooie optie voor in de eetkamer is om extra persoonlijkheid terug te laten komen door middel van foto’s van vakantie, familie en andere persoonlijke items. Zo creëer je iets unieks wat niemand anders in huis heeft.

Kunst Kunst Kunst

About the author: HuisMakeOver Redactie