088-6253600 info@huismakeover.nl

Een laminaatvloer is misschien wel een van de meeste bekende vloersoorten. Iedereen heeft ergens in huis wel een laminaatvloer in huis. In de afgelopen jaren is er veel vernieuwd op het gebied van laminaat. De prints op de laminaatplanken zijn tegenwoordig een stuk realistischer en geven daardoor een mooi en natuurlijk effect. Hieronder hebben we een aantal mooie inspiratiebeelden voor je verzameld. Ook lees je hier wat de voordelen zijn van laminaat en wat de mogelijkheden zijn. Lees snel verder en laat je inspireren!

Voordelen

Laminaat kent een hoop voordelen. Naast dat het er mooi uit ziet en fijn aanvoelt zijn en nog tal van positieve punten die deze vloer een aanwinst maken voor elk interieur. We hebben een aantal belangrijke voordelen voor je op een rij gezet.

  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Slijtvast en vochtbestendig
  • Geluiddempend (in combinatie met een goede ondervloer)
  • Natuurgetrouwe 3D-prints

Een laminaatvloer is een vrij voordelige vloer en is ook erg duurzaam. Mede door de sterke toplaag kan de vloer wel tegen een stootje. Over het algemeen maakt laminaat wel meer geluid dan andere houten vloeren maar tegenwoordig bestaan er goede ondervloeren die veel van het geluid dempen. Kortom; een Laminaatvloer is een aankoop waar je dus nog lang plezier van zult hebben.

  

Soorten

De verschillende soorten is eigenlijk ook een groot voordeel. Of je nu op zoek bent naar een vloer met een stoere look, een moderne touch of juist een klassiek tintje? Alles is mogelijk met laminaat. Ook in afmetingen varieert het nogal. Je kunt kiezen voor een brede en lange plank maar ook voor een wat smallere en korte plank. De mogelijkheden zijn eindeloos.

laminaatvloer laminaatvloer

HuisMakeOver

Om het laminaat in het echt te ervaren, wil je de vloersoorten en kleuren vast in het echt zien. Je bent bij een landelijk netwerk van HuisMakeOver dealers van harte welkom om te voelen en vragen. Bij de dealers van HuisMakeOver krijg je advies en bestel je uiteindelijk de WOONCOLLECTIE producten.

HuisMakeOver heeft een eigen collectie prachtige producten. Bekijk ook eens: www.huismakeover.nl/wooncollectie

Zoek een dealer