088-6253600 info@huismakeover.nl

LED verlichting in je woning

De herfst is gearriveerd, de winter staat voor de deur. Kortom, de tijd van binnen zitten is aangekomen. Een mooier moment om bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer wat aan te kleden en op te vrolijken is er niet. Een trendy en sfeervol idee dat je hierbij kan helpen: LED verlichting in je woning!

Oranje gloed

De woonkamer en slaapkamer zijn toch wel de belangrijkste kamers in huis. Je ontspant hier met mensen om wie je geeft en je wilt je hier natuurlijk helemaal thuis voelen.  Alles in je interieur draagt hieraan bij, van meubels tot accessoires tot verlichting. En dat laatste willen we even uitlichten: de lampen in je woon- en slaapkamer. Veel mensen kiezen voor warm licht, licht met een ietwat oranje gloed. Vooral in de herfst en wintertijden.

LED

Maar waar vaak niet aan gedacht wordt: LED verlichting. Binnenshuis kun je een hoop leuke en creatieve dingen doen met deze verlichting. Wat voorbeelden vind je op de website van OTTO. Op deze website is een speciale pagina aangemaakt met verschillende soorten LED, overal in huis te gebruiken. Belangrijk is wel dat je dit combineert met moderne meubels. Een donkerbruine oude sofa met LED ziet er waarschijnlijk wat vreemd uit.

Wat voorbeeldjes:
– LED verlichting onder de bank
– LED verlichting in de vitrinekast
– LED verlichting onder of aan de zijkant van je bed
– LED verlichting in een (tv)dressoir (zie de foto hieronder)
– LED inbouwspots

Futuristisch

Ok, we geven toe, het heeft een wat futuristische look. Maar sfeervol is het zeker. Om ervoor te zorgen dat je jezelf niet op de kermis waant, moet je natuurlijk niet overdrijven. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken dan vind je hier een klein stappenplan voor het kiezen van de juiste LED strips.

Zuinig

LED heeft ook als voordeel dat het vele malen zuiniger is dan gloeilampen en spaarlampen en daarnaast ook nog eens langer meegaat. Heb jij wel eens nagedacht om binnenhuis LED verlichting te gebruiken?