088-6253600 info@huismakeover.nl

De eerste overdekte marktvloer van Nederland opent oktober 2014 haar deuren in Rotterdam

Stockholm, Barcelona, Valencia, Kopenhagen. Bijna iedere wereldstad heeft er één: een overdekte food markt. Een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van verse vis, brood dat nog warm is, mals vlees, ontelbaar veel soorten kaas en groenten net uit de grond.

Een markt waar boodschappen doen een belevenis is en waar je lekker kunt neerstrijken voor een drankje of een hapje.

Bron: http://markthalrotterdam.nl/

Spectaculair wonen in Rotterdam
boven de allereerste overdekte food markt van Nederland.

Wat nog nergens ter wereld kan, kan binnenkort wel in Rotterdam: wonen boven een markthal. En niet zomaar een markthal, maar de allereerste overdekte food markt van Nederland.

Op vijf minuten lopen vanaf de Koopgoot, verrijst aan de Binnenrotte een spectaculaire hoefijzervormige boog die zich over een bruisende marktvloer buigt. In die boog komen 228 huur- en koopappartementen.

HuisMakeOver verzorgt de modelwoningen, authentiek en tot in detail afgewerkt en ingericht!

Tijdens de eerste open dag hebben wij maarliefst 500 bezoekers mogen verwelkomen. Een prachtig resultaat!

Bekijk alle foto’s op onze Facebook pagina.

 

HuisMakeOver is dé modelwoningspecialist van Nederland. Waar anderen een modelwoning opleveren, gaat HMO als kwaliteitsmerk verder. Niet alleen authentiek en op basis van doelgroep opleveren, maar als specialist van modelwoningen ook exact begrijpen wat kopers, huurders, beleggers en ontwikkelaars willen. U roept, wij draaien. Met aanpassingsvermogen en brede kennis ontzorgen wij onze klanten. Bel 088-6253683 voor informatie.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This