088-6253600 info@huismakeover.nl

Dat gordijnen niet thuishoren in een modern is grote onzin. Het tegendeel is namelijk waar. Als je kiest voor de juiste gordijnen dan past dit perfect thuis in een modern interieur. Maar wanneer weet je dat je de perfecte gordijnen hebt gevonden? In deze blog laten we zien dat er moderne gordijnen er wel degelijk zijn en hoe dat in een interieur eruit ziet. Lees snel verder en laat je inspireren!

Moderne gordijnen

Door in een modern interieur te kiezen voor gordijnen creëer je een elegante en luxe uitstraling. Je hoeft niet bang te zijn dat het een totale mismatch wordt met de rest van je moderne meubels. Het kan elkaar juist heel erg versterken. Onder andere in de keuze van de stoffen, de plooien en de manier waarop het gordijn is opgehangen kun je een groot verschil maken. Het is in een modern interieur vooral heel mooi om gebruik te maken van de hoogte van de ruimte. Kies voor extra lange, vloeiende gordijnen in een stof die perfect bij de rest van de ruimte past. Hoewel het vloeiend misschien niet meteen geassocieerd wordt met modern passen deze twee termen perfect bij elkaar. Door te kiezen voor vloeiende gordijnen gaat je interieur leven en maak je je moderne interieur helemaal af.

Moderne gordijnen Moderne gordijnen Moderne gordijnen

Naast dat gordijnen het interieur een warm gevoel geven en het er sfeervol en mooi uitziet heeft het natuurlijk ook praktische voordelen. Zo kun je met gordijnen goed spelen met de lichtinval en kan het een grote rol spelen bij de temperatuur in huis. Zeker in een modern huis en/of interieur is het belangrijk dat er warmte aan toegevoegd wordt. Een moderne woonstijl bevat vaak strakke lijnen en lichte kleuren. Het daarom soms wat kil overkomen. Mede door het toevoegen van gordijnen kun je dit doorbreken. De inspiratiebeelden in deze blog laten wel degelijk zien dat gordijnen passen in een modern interieur.

Moderne gordijnen Moderne gordijnen Moderne gordijnen

HuisMakeOver

Op onze website of bij één van onze landelijke dealers kun je meer zien van de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This