088-6253600 info@huismakeover.nl

19 Oktober 2013 – 21:00 uur

VISIE

Met ons merk (EN NIEUWE WEBSITE) willen wij mensen inspireren! Veel mogelijk maken. Woonwensen vervullen. Met passie en plezier werken. Steeds meer waardevolle diensten en interessante producten ontwikkelen.


Veranderen is menselijk. Wat als “alle zaken” die te maken hebben met een huis veranderen via één kwaliteitsmerk geregeld kunnen zijn.


HuisMakeOver is in 2008 ontstaan door jarenlange ervaring in de vastgoed- en interieurbranche, om te zetten naar een vernieuwend en creatief woonconcept in Nederland.

Bezoek de geheel vernieuwde website via www.huismakeover.nl. Je kunt de komende maanden nog veel meer vernieuwing volgen via HuisMakeOver’s blog!

DRIJFVEREN

De woningmarkt in moeilijke tijden een positieve impuls geven. Professionals en mensen bij elkaar brengen. Servicegericht werken. Conceptmatig en duurzaam ontwikkelen. Onze internationale achtergrond en netwerk benutten.

Met ons merk willen wij professioneel werken en toch creatief zijn. Transparant en duidelijk communiceren.

Een van onze belangrijkste drijfveren is passie en een menselijk oog voor maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid.

HUISMAKEOVER

Wij zijn een landelijk werkende formule actief in de interieur- en vastgoedbranche. Sterk in servicegerichte ondersteuning van o.a. woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en vastgoed makelaars.

HuisMakeOver is actief in zowel de koop- als huurmarkt en werkt voor zowel zakelijke als particulieren klanten.

Positief zijn werkt. Wij vinden het belangrijk om mensen bij elkaar te brengen. Om niet alleen aan ‘ik’ te denken, maar juist ook te kijken waar je samen aan kunt werken. Samen ben je een sterk team.

Merkbeleving en kwaliteit is waar het ons om gaat.

ERVAAR HET VERSCHIL
—————————————————————–
Met speciale dank aan CODE BLANCHE. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This