088-6253600 info@huismakeover.nl

Op zoek gaan naar een nieuwe vloer is een hele uitdaging. Er is tegenwoordig zoveel keus dat het er niet makkelijker op geworden is. Van PVC tot laminaat en van parket tot vinyl. Elke vloer heeft weer zijn eigen eigenschappen en voordelen. Het is daarom belangrijk dat je je goed laat informeren en adviseren over een mogelijke nieuwe vloer, zodat je de juiste keuze maakt. In onze blog kun je al informatie opdoen over de verschillende vloersoorten en de daarbij horende voordelen en mogelijkheden. Hieronder gaan we dieper in op de trends en de mogelijkheden van PVC in huis. Lees snel verder en laat je inspireren!

PVC

Waarom zou je kiezen voor een PVC vloer? Nou daar zijn meerdere redenen voor. Deze vloer is erg sterk, gemakkelijk in onderhoud en zelfs waterbestendig. Als bijkomend voordeel ziet PVC er ook nog eens heel mooi uit. Om het helemaal compleet te maken is het ook een vloer die perfect is te combineren met vloerverwarming. Heel veel voordelen dus en het houdt niet op. Een PVC vloer is namelijk uiterst duurzaam en geluiddempend. De vloer wordt in veel gevallen gelijmd op een betonnen ondervloer. Hiervoor is egalisering nodig. Dit is een deskundige klus die je dus het beste door een professional kunt laten uitvoeren, wil je het beste uit je vloer halen. Gelukkig ben je dan bij de experts van HuisMakeOver aan het juiste adres.

PVC PVC PVC

In design en afmeting is er veel mogelijk bij de PVC vloer. Doe daarom alvast wat inspiratie op een vraag je goed af wat je eigenlijk zoekt in een nieuwe vloer. Ben je op zoek naar een lichte vloer of juist een donkere en ben je op zoek naar een vloer met houtstructuur of juist naar een vloer met een betonlook? En wat zijn de praktische wensen? Dit zijn allemaal goede dingen om over na te denken bij het kiezen van een nieuwe vloer.

PVC PVC PVC

HuisMakeOver

Nieuwsgierig geworden naar PVC vloeren? Ga dan langs bij één van de HuisMakeOver dealers, doe inspiratie op en laat je adviseren over de beste mogelijkheden. Verspreid door het hele land vind je verschillende HuisMakeOver dealers.

De dealers van HMO staan voor je klaar en helpen je verder waar jij wel wat hulp kunt gebruiken. Heb je het perfecte product voor jouw interieur gevonden? Dan kun je direct bij de dealer bestellen.

Binnenkort wordt de gehele WOONCOLLECTIE gelanceerd, waaronder ook PVC vloeren. Kijk nu alvast op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer