088-6253600 info@huismakeover.nl

Opbergruimte; je hebt nooit genoeg ruimte om je spullen in op te bergen. Net wanneer je denkt dat je alles netjes hebt weggewerkt en opgeborgen kom je weer ruimte te kort. Maar soms wil je iets niet verbergen maar juist tentoonstellen. Ook komt het voor dat je die saaie oude kast zat bent en toe bent aan wat nieuws. Lees dan vooral verder want hieronder laten we een aantal leuke en handige opbergmogelijkheden zien.

Stellingkasten

Helemaal hip and happening zijn stellingkasten. Ze zijn vaak goedkoop in aanschaf en zijn supergaaf. Je kunt ze in elke ruimte gebruiken en naast dat stellingkasten er praktisch zijn, zijn ze ook erg mooi. Of je nu iets zoekt voor de woonkamer, slaapkamer, hal of keuken, een stelling kast kan overal. Je hebt ze in diverse soorten en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor de industriële look met een stellingkast van metaal of voor een houten stellingkast.

Opbergruimte kast Opbergruimte kast

Meubels

Ook je meubels kun je gebruiken om dingen in op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan de loze ruimte onder je bed. Daar kun je vaak heel veel spullen opbergen. Je kunt bakken onder je bed plaatsen maar je kunt er ook voor kiezen om een speciale ombouw te maken of kasten onder je bed te verwerken.

Opbergruimte bed Opbergruimte bed

Een andere slimme manier is door opbergruimte te creëren door achter de bank een mooie smalle kast te maken. Dit kan van hout zijn maar ook van ander materiaal. In kast kun je spullen opbergen en bovenop kun je accessoires neerzetten.

Opbergruimte kast Opbergruimte kast

In kleinere meubels zie je ook steeds meer ruimte voor opbergmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan bijzettafels met deksels, die de functie van opbergmand en tafel vervullen. Erg handig en erg mooi.

Opbergruimte tafel Opbergruimte tafel

Opbergmanden

Voor het opbergen van kleine dingen in huis zoals bijvoorbeeld een plaid of speelgoed in de kinderkamer kun je leuke opbergmanden nemen. Ze zijn er in verschillende materialen, prints en afmetingen.

Opbergruimte mand Opbergruimte mand