088-6253600 info@huismakeover.nl

Nu Koningsdag weer bijna voor de deur staat zien we de oranje spullen massaal de winkels uitvliegen. Van kleding tot gekke accessoires, niets is te gek op deze dag. Ondanks dat oranje onze nationale kleur is zien we deze kleur maar zelden terug in het interieur. Is daar alle reden toe of is dat heel jammer? Hieronder laten we zien wat je allemaal kunt in je interieur. Dan mag je na het lezen van deze blog zelf bepalen of de kleur oranje iets voor jou is. Lees snel verder en laat je inspireren!

Kleur in het interieur

Oranje is best een felle en aanwezige kleur. Maar dit betekent niet dat deze kleur te overheersend is om in huis te halen. Juist als je wel toe bent aan een beetje kleur in huis kun je deze happy colour zeker in gedachten houden. Net zoals bij andere kleuren kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de wanden te schilderen voor het echte wow-effect maar we snappen dat dit ook iets te heftig kan zijn. Al laten de voorbeelden hieronder zien dat het wel degelijk heel mooi kan zijn.

  

Subtiele touch

Je kunt er ook voor kiezen om de kleur iets subtieler terug te laten komen. Dit kan onder ander door meubels en mooie accessoires. Van prachtige eetkamerstoelen tot  banken en van kussens tot vloerkleden. Daarnaast zijn er verschillende tinten mogelijk. Van heel fel tot pastel. Dit maakt dat je het helemaal naar je eigen smaak kunt maken. Het mooie van de kleur oranje is dat het in huis voor veel warmte en gezelligheid zorgt. Deze bijzondere kleur is tevens perfect te combineren met lichte kleuren zoals lichtblauw, roze en geel maar ook met donkere kleuren als donkerblauw, antraciet en zwart. Kortom; de perfecte kleur voor in huis!

oranje oranje 

En zie jij jezelf al op Koningsdag samen met vrienden genieten in jouw oranje interieur?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This