088-6253600 info@huismakeover.nl

We zitten volop in het najaar, de temperaturen dalen en de dagen worden steeds korter. Hoog tijd voor wat inspiratie voor tijdens deze seizoenen. In het najaar van 2017 en het voorjaar van 2018 zien we veel warme kleuren die een luxe gevoel geven. Maar vergeet bij het geven van een make-over aan je interieur, niet dat de zonwering een belangrijk onderdeel is. Hoe stem je deze af met de woontrends van dit najaar? Hieronder laten we het zien. Lees snel verder en laat je inspireren!

Raamdecoratie najaar

Het vinden van de juiste zonwering is niet eenvoudig. Er is zoveel mogelijk dat het haast onoverzichtelijk wordt. Daarnaast heb je natuurlijk bepaalde wensen voor je zonwering. In deze blog laten we zien hoe je de warme kleuren van de herfst en de winter kunt combineren met de juiste raambekleding. Als je op zoek bent naar raambekleding voor de woonkamer, dan moet je met een aantal dingen rekening houden. Vaak is de woonkamer de centrale ruimte in huis. Het is de plek waar we ’s avonds samen tv-kijken, genieten van een borrel met vrienden of waar we even de dag doornemen. Het is dus van belang dat je optimaal kunt genieten in deze ruimte. Warmte staat hierbij centraal, vooral in de herfst en de winter. Dat betekent dus dat kleuren zoals donkergroen, donkerblauw, bordeauxrood, en bruin (om maar een paar kleuren te noemen) onmisbaar zijn.

raamdecoratie najaar raamdecoratie najaar raamdecoratie najaar

Luxe en warmte zijn de kernwoorden die we ook op het gebied van raambekleding terug zien. Naast de donkere kleuren die we hebben benoemd kun je dit ook terugbrengen door de keuze van de materialen. Door de juiste materialen en kleuren met elkaar te combineren kun je het perfecte plaatje creëren.

raamdecoratie najaar raamdecoratie najaar raamdecoratie najaar

HuisMakeOver Dealers

Bij de aangesloten dealers van HuisMakeOver kun je meer inspiratie opdoen en de WOONCOLLECTIE van HMO bewonderen. Ga dus snel langs bij één van de dealers en laat je inspireren en adviseren!

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This