088-6253600 info@huismakeover.nl

Om het kiezen van een zonweringsproduct iets makkelijker te maken, laten we je in onze blogs kennismaken met de verschillende soorten raamdecoratie en zonweringsproducten. Deze keer vertellen we je meer over plisségordijnen. Een plissé is het perfecte voorbeeld van een zonweringsproduct dat erg tijdloos en stijlvol is. Naast een uniek uiterlijk is het ook erg praktisch. Hieronder vertellen we je meer over de voordelen en de verschillende opties van een plisségordijn en hoe dit product aansluit bij jouw woonwensen. Lees snel verder en laat je inspireren!

Elk type raam en ruimte

Het grote voordeel van een plisségordijn is dat het gemakkelijk om maat te maken is zodat het perfect past in jouw huis. Zelfs als je hele grote, gebogen of ronde ramen hebt. Maar ook een dakraam of in een serre is een plissé een goede aanwinst. Daarnaast zijn plisségordijnen heel makkelijk te combineren met jouw woonstijl. Of je nu meer bent van een klassiek interieur of juist meer van een modern interieur, dit zonweringsproduct hoort thuis in elke stijl. Je kunt het gordijn namelijk samenstellen zoals jij dat wilt. Van stof tot de afwerking en van de plooibreedtes tot de bediening. Niets is te gek met een plissé in huis.

plissé   

Nog op zoek naar het juiste zonweringsproduct voor in de keuken of de badkamer? Ook dan kun je denken aan een plisségordijn. Dit product is van een zeer hoge kwaliteit, is erg sterk en maakt de ruimte helemaal af.

  

HuisMakeOver

Wil je een plisségordijn eens in het echt bewonderen? Geen probleem! Met een landelijk netwerk van HuisMakeOver dealers is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt waar je de producten uit de WOONCOLLECTIE kunt bekijken en voelen.

Bij de dealers wordt je vriendelijk te woord gestaan en helpen zij jou met het maken van een moeilijke keuze. Bij dealers van HuisMakeOver krijg je goed advies en is er genoeg inspiratie. Heb je het product van je dromen gevonden? Dan kun je rechtstreeks bij de dealer bestellen.

Blijf onze website goed in de gaten houden, binnenkort wordt namelijk de gehele collectie plisségordijnen online gelanceerd! Kijk nu alvast op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This