088-6253600 info@huismakeover.nl

We hebben het al vaker benoemd; op het gebied van raamdecoratie is er heel veel mogelijk. Om het aanbod iets overzichtelijker voor je te maken gaan we in onze blogs iets dieper in op de verschillende soorten raamdecoratie en zonwering. Deze keer laten we zien wat de voordelen en de mogelijkheden zijn van rolgordijnen. Naast dat dit product erg praktisch is kan het wel degelijk erg mooi zijn en de ruimte helemaal afmaken. Lees snel verder en laat je inspireren!

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn raamdecoratieproducten die vaak gekozen worden vanwege de goede functionaliteit. Maar dit wil niet zeggen dat dit afbreuk doet aan het uiterlijk van het product. Integendeel juist. Bij rolgordijnen kun je namelijk heel gemakkelijk je creativiteit de vrije loop laten. Van een klein rolgordijn met een drukke print tot een heel groot rolgordijn met een effen print. Alles is mogelijk, zelfs tot aan de bediening en de afwerking aan toe. Op deze manier creëer je een zonweringsproduct wat aan al jouw wensen voldoet.

  

Rolgordijnen zijn gemakkelijk te bevestigen, maar wil je het liever uitbesteden? Dat is geen probleem. De experts van het HuisMakeOver team staan voor je klaar. Naast de montage nemen we je nog meer zorgen uit handen. We hebben namelijk een overzichtelijk boek samengesteld met daarin een selectie van de mooiste prints, kleuren en afwerkingen. Alsnog een hele ruime keuze maar dan met veel overzicht. Zo hoef je dus niet druk te maken dat geen keuze kunt maken door een te grote hoeveelheid maar weet je wel zeker dat je een prachtig product in huis haalt wat past bij jouw wensen en de sfeer in huis.

  

Alvast wat inspiratie nodig? Neem een kijkje op onze site.

HuisMakeOver

Bij HuisMakeOver snappen wij natuurlijk als geen ander dat je voor de aankoop graag alle verschillende stoffen en kleuren in het echt wil zien. Dat is geen probleem bij HuisMakeOver. Door ons landelijk netwerk van HuisMakeOver dealers is er altijd wel een dealer bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor advies en om de producten in het echt te kunnen ervaren.

Bij de dealers van HuisMakeOver krijg je advies en kun je uiteindelijk de producten uit de WOONCOLLECTIE bestellen.

Binnenkort staat de gehele raamdecoratie collectie van HuisMakeOver online. HuisMakeOver heeft een eigen collectie prachtige producten. Neem nu alvast een kijkje op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This