088-6253600 info@huismakeover.nl

Regendouche make-over

Tegenwoordig brengen we steeds meer tijd door in onze badkamer. Uiteraard houden we die dus het liefst up to date, maar meteen de hele badkamer renoveren is natuurlijk niet de bedoeling. Met een aantal kleine en snel uitvoerbare aanpassingen is uw doucheruimte in een handomdraai omgetoverd tot een moderne wellness ruimte.

Een regendouche zonder veel moeite

In een moderne douche mag een regendouche zeker niet ontbreken. Er zijn een aantal fabrikanten die met hun regendouches de mogelijkheid bieden om uw oude douchekraan eenvoudig te vervangen. U kunt uw huidige aansluiting gebruiken om de nieuwe douchekraan met glijstang en regendouche eenvoudig plaatsen. Binnen een uurtje beschikt u over een heerlijke regendouche, zonder hak- en breekwerk!

Regendouches

Grohe is een bekende fabrikant en specialist op het gebied van kranen en regendouches. Zo kunt u bijvoorbeeld met de Euphoria Rainshower van Grohe dagelijks genieten van de zachte stralen van de brede regendouche. De Grohe Euphoria bestaat uit een thermostaat douchekraan met Aquadimmerfunctie. Hiermee kunt u eenvoudig schakelen tussen hoofddouche en regendouche. Met de speciale EcoJoy functie van deze regendouche verbruikt u ook nog eens minder water met behoud van de perfecte douchestraal. Een andere topper onder de regendouches is de Hansgrohe Raindance Select. Deze regendouche heeft een extra brede regendouche van wel 36cm. De handige Ecostat douchekraan is voorzien van een plateau waar u gemakkelijk al uw douchespulletjes op kan zetten.

Een inloopdouche maken? 

Het kost u wellicht iets meer moeite, maar het is zeker de overweging waard om een inloopdouche in uw badkamer te (laten) plaatsen. In dat geval plaatst u een glazen wand in uw badkamer in plaats van een douchecabine. Deze inloopdouches zijn er in vele soorten en maten, maar ze hebben allemaal een groot voordeel gemeen: een inloopdouche geeft uw badkamer direct een ruime en moderne uitstraling. Daarnaast is een inloopdouche eenvoudig te plaatsen en gemakkelijk in onderhoud.

Badkamertips

Wilt u uw badkamer toch veranderen maar wilt u er niet een te ingrijpende verbouwing van maken? Kies dan eens voor andere badkamer accessoires. Door bijvoorbeeld voor strak RVS of glimmend chroom accessoires te kiezen krijgt uw badkamer direct een andere uiterlijk en kunt u weer jaren vooruit.

Heeft u een beperkte badruimte en wilt u deze ruimer laten lijken? Overweeg ook eens om een grote spiegel boven het bad, bij de douche of aan de achterzijde van uw deur te plaatsen. Dit geeft de doucheruimte een ruimere look en zorgt voor een aangename verrassing.