088-6253600 info@huismakeover.nl

Het vinden van de juiste zonwering voor in huis is niet gemakkelijk. De ruime keuze op het gebied van raambekleding/zonwering maakt het er ook niet veel makkelijker op. In onze blogs gaan we wat dieper in op de verschillende producten en de mogelijkheden van die producten. In deze blog kom je meer te weten over rolgordijnen. Hoewel een rolgordijn misschien niet meteen heel bijzonder lijkt kun je er wel heel veel mee. Lees snel verder en laat je inspireren!

Rolgordijnen in huis

Een rolgordijn is meer dan alleen een praktische vorm van raambekleding. Rolgordijn passen thuis in alle ruimtes van het huis, van de woonkamer tot de slaapkamer en van de keuken tot de badkamer. Ja, je leest het goed ook voor vochtige ruimtes in huis is dit de perfecte raambekleding. Heb je behoefte aan veel lichtinval of juist wat minder lichtinval? De keuze is aan jou. Het product is zo samen te stellen dat het volledig aan jouw wensen voldoet. Over het algemeen leeft het beeld dat rolgordijnen saai zijn en dat je er niet zoveel mee kunt. Het tegendeel is waar, de mogelijkheden zijn juist eindeloos. Van een effen stof tot een stof met een mooie print en van een moderne stof tot een klassieke stof. Je bepaalt het helemaal zelf. Daarnaast heb je ook nog keuze in de onderlat en de bediening van het rolgordijn.

Rolgordijnen Rolgordijnen Rolgordijnen

Heb je een heel klein raam of juist een heel groot raam? Geen probleem. Rolgordijnen komen in verschillende soorten en maten. Zelfs voor lastige ramen zoals dakramen en draai-kiepramen is dit type raambekleding mogelijk. Handig toch? Ook als je zelf niet zo handig bent kan dit product uitkomst bieden. Zelfs iemand met twee linker handen kan een rolgordijn eenvoudig bevestigen. Laat je het toch liever door een professional doen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk eens bij ons op de website voor de mogelijkheden.

Rolgordijnen Rolgordijnen Rolgordijnen

HuisMakeOver

HuisMakeOver lanceert binnenkort de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver online. Dus ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor rolgordijnen? Hou dan vooral de website goed in de gaten. Je kunt ook langs gaan bij één van onze dealers, waar je de producten kunt zien en voelen.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This