088-6253600 info@huismakeover.nl

Bij het inrichten van de slaap- of speelkamer van je kind wil je een kamer creëren die leuk maar ook praktisch is. Het kan best een uitdaging zijn om deze twee te combineren. In deze blog laten we je zien dat hoe je de kamer een make-over kunt geven een ruimte creëert die heel leuk is en daarnaast ook erg praktisch. Lees snel verder en laat je inspireren!

Opbergruimte slaap- of speelkamer

Een belangrijk onderdeel van de kamer van je kind is opbergruimte. In de loop van tijd verzamelt je kind een hoop speelgoed. Als je kind er even niet mee speelt dan wil je wel dat het mooi opgeborgen is en de kamer netjes opgeruimd is. Er zijn tal van leuke manieren om het speelgoed uit het zicht te houden. Denk bijvoorbeeld aan een leuke inbouwkast met een print en open vakken of aan verschillende opbergmanden aan de muur. Door aan de slag te gaan met verschillende prints geef je het geheel een speels effect.

slaap- of speelkamer slaap- of speelkamer  slaap- of speelkamer

Behang

Behang doet het in een kinderslaap- of speelkamer ook altijd erg goed. De speelse motieven en prints zorgen voor uniek effect en brengt creativiteit en persoonlijkheid aan in de ruimte. Naast behang met leuke prints kun je ook kiezen voor een mooie muurschildering. Schilder een leuk patroon op de muur zoals een huisje of schilder leuke figuurtjes op de muur. Zo geef je de ruimte net dat beetje extra. Een ander leuk idee is om een vlak te schilderen met schoolbordverf. Zo kan je kind zijn of haar eigen tekeningen maken op de wand.

slaap- of speelkamer  slaap- of speelkamer slaap- of speelkamer

Speelhoekjes

Creëer in de ruimte verschillende hoekjes waar de kinderen kunnen spelen. Elementen zoals een tekentafel of een hoek met een tipi kunnen voorbeelden zijn van zo’n speelhoekje. Dit maakt de ruimte heel gezellig en heeft het idee dat je kind veel keuze heeft waar en waarmee hij of zij mee wil spelen.

WOONCOLLECTIE

Binnenkort wordt de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver gelanceerd. Houd de website in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op woongebied.

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This