088-6253600 info@huismakeover.nl

Het vinden van de perfecte vloer is niet gemakkelijk. Juist omdat er zoveel keus is op het gebied van vloeren is het soms moeilijk om er nou achter te komen wat de juiste vloer is die aan jou wensen voldoet. In onze blogs gaan we wat dieper op de verschillende vloersoorten in zodat jij weet wat er op de markt is en wat het beste past in jouw interieur. Deze keer laten we je kennismaken met de voordelen en mogelijkheden van een tapijtvloer in huis. Dit is misschien niet meteen de meest voor de hand liggende keuze maar tapijt kent zeker zijn voordelen. Lees snel verder en laat je inspireren!

Tapijt

Dat een vloer niet comfortabel kan aanvoelen is grote onzin, zeker met een tapijtvloer in huis. Dit type vloer vermindert namelijk het warmteverlies en voelt superzacht aan. Tapijt houdt namelijk veel warmte vast, veel meer dan een harde vloer zoals laminaat of parket. Je krijgt dus geen koude voeten en op blote voeten door huis heen lopen is ook geen probleem meer. Wil je nog meer comfort? Dan kun je ook nog een ondertapijt onder het tapijt leggen. Dit zorgt ervoor dat het nog zachter aanvoelt en de isolatie en geluiddemping gaat omhoog.

 

Doordat tapijt dus een sterke isolerende werking heeft kun je veel stookkosten besparen. En dit in combinatie met de juiste verzorging van het tapijt, zorg je ervoor dat de vloer dus lang mooi blijft en erg duurzaam is. Vooral in ruimtes als de slaapkamer of kinderkamer is tapijt erg fijn. Als je uit bed stapt stap je meteen met je blote voeten op een warme, zachte vloer. Zeg nou zelf, dat is toch fijn wakker worden. Ook voor op de trap is tapijt een mooie oplossing.

 

HuisMakeOver

Wil je meer weten over de mogelijkheden van tapijt en wil je de vloeren uit de WOONCOLLECTIE van HuisMakeOver eens in het echt bewonderen? Dat is zeker mogelijk. Ga langs bij één van onze aangesloten dealers, doe inspiratie op en laat je adviseren over de beste mogelijkheden. De dealers van HuisMakeOver zitten door het hele land dus er is altijd wel een winkel bij jou in de buurt!

De dealers helpen je bij het maken van moeilijke keuzes. Heb je het perfecte product voor bij jou thuis gevonden? Dan kun je rechtstreeks bij de dealer bestellen.

Blijf onze website goed in de gaten houden, binnenkort wordt namelijk de gehele vloerencollectie van HuisMakeOver online gelanceerd! Kijk nu alvast op: https://www.huismakeover.nl/wooncollectie/ voor meer informatie en inspiratie!

Zoek een dealer

Pin It on Pinterest

Shares
Share This